Bijzondere B&B in Gelderland

Baden in luxe
24 uur bij wellness B&B Het Gebakhuus

Bijzondere B&B in Gelderland

Ga je graag een nachtje weg van huis? Maximaal opladen en (samen) genieten? Kies voor wellness B&B Het Gebakhuus in de Achterhoek en geniet van de verwennerij. Van begin tot einde!

Ken jij de kracht van een nachtje weg? Wanneer je bij een bijzonder plekje verblijft, kan één nachtje weg al voelen als een complete vakantie. Helemaal als je ook niet hoeft na te denken over wat je gaat doen, waar je gaat eten en wat er te beleven is. Kies voor een nachtje bij wellness B&B Het Gebakhuus en laat je in de watten leggen. Je gaat gegarandeerd opgeladen weer naar huis, alsof je op vakantie bent geweest.

Overnachten bij B&B Het Gebakhuus

Bij de naam Gebakhuus gaan je gedachten vast even naar zoete lekkernijen. Die hebben ze hier ook, maar dat niet alleen. Het Gebakhuus begon een aantal jaren geleden als theehuis, in de Kring van Dorth. De high tea van het Gebakhuus is een begrip in de wijde omgeving. Sinds kort geniet je hier niet alleen van zoete lekkernijen, je kunt ook blijven logeren in een van de B&B kamers. Het liefst zou ik nu zeggen: ‘snoepjes om te zien’, maar dat doet afbreuk aan het prachtige interieur van de kamers. Het Gebakhuus heeft twee gastenkamers, ingericht in Scandinavische look & feel. Staal, beton, warme stoffen, stijlvolle accessoires: een gevoel van luxe! Tel daarbij het oog voor detail, de gastvrijheid en de wellness en je weet dat het goed zit.

De wellness van het Gebakhuus

De mooie kamers en het theethuis van het Gebakhuus zijn niet de enige redenen om een nachtje te boeken. Het is de combinatie met de wellness in de tuin, die dit plekje tot dé plek maken voor een ontspannen verblijf. In een beschut gedeelte van de tuin staan een whirlpool en een barrelsauna op je te wachten. Bij aankomst in de bed and breakfast kun je een tijd (blokken van 2 uur) reserveren, zodat je in de wellness helemaal voor jezelf hebt. Drankje erbij en je vergeet voor even de rest van de wereld.

Wat de B&B ook zo fijn maakt, zijn de lifestyle- enverzorgingsproducten van Meraki. Van geurkaarsen tot zeep en handcrème. De producten zijn ontwikkeld in Denemarken en zijn gemaakt met milde ingrediënten, niet alleen met liefde voor de natuur, ook met liefde voor jou. Ze creëren een moment van rust in je dagelijks leven. Je ervaart het gelijk wanneer je de B&B kamer inloopt, de subtiele geur van Meraki laat je ontspannen. Omdat het oog ook wat wil, zijn de producten ook met oog voor (Deens) design ontworpen.

Verwennerij bij de B&B

Niet alleen in het interieur van de B&B kamers en de producten van Meraki vind je een stukje Scandinavië terug. Ook aan het ontbijt, als je geluk hebt, in de vorm van kaneelbroodjes. Maar, de mannen serveren graag elke dag iets anders, dus het kan maar zo zijn dat je daar nog een keer voor moet terugkomen. Het ontbijt wordt ‘s morgens in de speciale ontbijtruimte geserveerd, bij mooi weer op het terras met uitzicht over de weilanden.

Kies voor een van de arrangementen en maak je feest hier compleet. Prosecco bij aankomst, een borrelplank, een ontspanningsmassage… moet ik nog meer vertellen?

Laat jij je een nachtje in de watten leggen?

Bekijk de actuele beschikbaarheid bij Het Gebakhuus

Overzicht