Bergmassief in de ochtend met optrekkende wolken uit dal

Ontwaken in een droom
Droomplek Adler Lodge op Alpe di Suisi

Bergmassief in de ochtend met optrekkende wolken uit dal

Midden op de grootste bergweide in de Alpen ligt de Adler Lodge Alpe, in UNESCO Werelderfgoed Alpe di Suisi, met fantastisch zicht op de Dolomieten. Een paradijselijke plek, op een van de mooiste plekjes in Zuid-Tirol. Een adres om je te laten verwennen, je even ver van de bewoonde wereld te voelen. Een plek ‘where the daily routine has never been further away…’

Adler Lodge Alpe

Op een bijzondere locatie in de Dolomieten is begin juli 2014 de Adler Lodge Alpe geopend, een wellness hotel op 1800 meter hoogte. De lodge ligt midden in het UNESCO werelderfgoed Alpe di Siusi. Ruim 10 jaar is er over gedaan om de lodge te realiseren, met een adembenemend resultaat. 365 dagen per jaar een unieke bestemming, zomers in een Alpenweide, ‘s winters in het skigebied van Ortisei en Alpe di Siusi. Gasten krijgen een permit voor het natuurpark om per auto naar de lodge te gaan, je kunt ook vanuit Ortisei de lift nemen.

Wellness hotel in de bergen

Onderweg naar de lodge wordt je de adem benomen. Niet alleen door de hoogte, meer nog door de fantastische vergezichten op de majestueuze Dolomieten. Ruig, hoog en onherbergzaam. Puur natuur! Waar je ook verblijft in de lodge, je aandacht wordt getrokken naar die toppen in de verte. De Adler Lodge Alpe bestaat uit een mainlodge met suites en 12 chalets. Een zwembad, restaurant, lounge met open haard, zonneterras en wellness met spa maken het plaatje compleet.

De chalets zijn gebouwd naar ontwerp van de traditionele Tiroolse berghutten, passend in het berglandschap, volledig gemaakt van hout.

Omringd door puur natuur

De Adler Lodge Alpe biedt gasten een kans om vakantie te vieren midden in de natuur, ver van het dagelijks leven. ‘Where the daily routine has never been further away…’ Stel je voor: ‘s ochtends ontwaken met grandioos zicht op de bergen, tijdens het ontbijt proeven van lokale specialiteiten om vervolgens met een goede basis op stap te gaan in het mooie berglandschap. Na een dag in de frisse berglucht neem je een ontspannen duik in het verwarmde zwembad, laat je je masseren in de wellness en proef je van lokale wijnen op het terras. Bewonder de zon die achter de bergen verdwijnt, de wereld in pasteltinten achterlatend. Magisch…

Meer weten?

Adler Lodge Alpe – Piz Street 11, 39040 Alpe di Siusi

Overzicht