Close up van vier boeken Guur, Zwoel, Fris en Koud

E-book cadeau boordevol tips
E-book downloaden

Bestseller auteur
Close up van vier boeken Guur, Zwoel, Fris en Koud

Wat leuk, je hebt als een van de eersten ons boek Ultiem Buitengeluk gekocht. Daar worden we blij van! Als dank ontvang je deze bonusgids met extra kampeer- en logeeradressen. In Europa, want ook daar weten we de leukste plekjes voor je te vinden.

Wat denk je van kamperen aan de adembenemend mooie Soča Rivier in Slovenië? Of gaat jouw voorkeur uit naar logeren in een stijlvolle bell-tent in de heuvels van Toscane? De campings en glampingadressen die we voor je geselecteerd hebben in Italië, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië en Duitsland hebben allemaal iets extra’s. Wordt onze favoriet ook jouw favoriet? Geniet van alle inspiratie en veel buitengeluk gewenst.

Download het e-book

Download hier jouw e-book

Ga je graag kamperen en logeren in Europa?

Naast alle tips in het gratis e-book hebben Lotte Jongepier en ik ook een boek geschreven met de mooiste adressen in Europa: Buitengeluk over de grens. 

Buitengeluk over de grens staat boordevol bijzondere en originele adressen in heel Europa, voor een onvergetelijk verblijf in het groen. We verzamelden voor deze gids meer dan vijftig bijzondere, charmante, stijlvolle en eigenzinnige vakantieadressen.

• Van kleinschalige familiecampings tot glampings en tiny houses
• Met leuke tips voor in de buurt
• Handig overzicht van alle voorzieningen
• Praktische indeling op reisafstand (gemeten vanaf Utrecht)

Ontdek ook deze boeken

Ben jij ook dol op de leukste plekken ontdekken? Kies je voor je dagje uit graag iets anders dan anders en wil je voor jouw weekendje weg of vakantie alleen bij een Bijzonder Plekje verblijven? Ontdek ook de andere boeken!

Naar de webwinkel