Rijden met een e-chopper door de bossen

Tof toeren in Nederland!
E-chopper huren

Rijden met een e-chopper door de bossen
Op een e-chopper door Nederland; het is de ideale manier om de prachtige natuur, cultuur en steden van ons land te ontdekken. De wind in je haren en op een duurzame en geruisloze manier door het land toeren, wat wil je nog meer?

Wat is een e-chopper?

Heb je wel eens van de naam e-chopper gehoord, maar heb je geen idee wat het is? E-choppers zijn elektrisch aangedreven bromfietsen, maar dan met een stoer uiterlijk. Omdat de e-choppers een maximale snelheid hebben van 25 kilometer per uur vallen ze onder de categorie bijzondere bromfietsen. Tijdens je dagje uit toer je dus over fietspaden en de weg. Wil je ook een e-chopper huren? Dan heb je een (bromfiets)rijbewijs nodig.

De brede banden, de lage instap en vaak felle kleuren (ze zijn er in de meest coole uitvoeringen) geven de e-choppers een stoer uiterlijk. Het hoge stuur en de lage instap doen een beetje denken aan een simpele variant van een Harley Davidson. Tijdens een toer op een e-chopper weet je zeker dat iedereen even omkijkt.

Naast het toffe uiterlijk zijn de e-choppers ook minder schadelijk voor het milieu, je rijdt elektrisch. Dit maakt het toeren niet alleen leuk maar ook nog eens duurzaam. En handig: na het toeren hoef je niet te tanken, de e-chopper kan weer aan de oplader.

Twee dames toeren op een e-chopper

Wil je een bijzonder dagje uit?

Ben je op zoek naar een bijzonder dagje uit? Dan zit je met het huren van een e-chopper helemaal goed! Toeren met een e-chopper is namelijk de ideale manier om ons prachtige land (beter) te leren kennen. Ga je voor een tochtje van één uur? Een langere toer met tussenstop van 2 tot 3 uur? Alles kan! Voor welke optie je ook kiest, met het huren van een e-chopper ben je zeker van een geslaagde dag. Met de wind in je haren en zittend op het zachte kussen toer je lekker rond.

Nog geen ervaring met het rijden op een e-chopper, maar wel enthousiast geworden over het huren van een? Ook geen probleem! Voordat je wegrijdt, krijg je altijd een duidelijke uitleg voor de besturing van het vervoersmiddel. Dat moet goed komen!

Huur een e-chopper voor een bijzonder dagje uit

Met wie ga je een e-chopper huren?

Een paar uur toeren op de e-chopper is een leuk uitje voor iedereen! Of je nu met een groep vrienden of vriendinnen, de familie of met collega’s op pad gaat, een e-chopper huren is altijd een goed idee. Het huren van een e-chopper wordt hierdoor ook vaak gedaan tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of tijdens andere speciale gelegenheden.

En zelfs voor families met kinderen is het huren van een e-chopper een goed idee! Door de ruggensteun, voetsteunen en handvaten op de stoere e-choppers kunnen de kinderen veilig bij papa of mama achterop.

Er op uit in Nederland

Route mee of zelf rijden?

Yes, het is zo ver! Het kiezen van een locatie voor het huren van een e-chopper zit erop, de veiligheidsinstructies en uitleg zijn duidelijk en jullie zijn klaar om te gaan! Een groot voordeel aan het huren van een e-chopper is de vrijheid die je hebt. Buiten de veiligheidsvoorschriften, zoals op het fietspad en verharde wegen rijden, zijn er namelijk geen regels aan het rijden verbonden. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Wel hebben veel e-chopper verhuurders leuke routes liggen zodat je langs de mooiste plekjes komt en onderweg ook nog eens tips krijgt voor lekkere koffiestops. Wat dacht je van een uitgestippelde route langs de Maas- en Kastelenroute? Een rondje Venlo? Of hoe klinkt een toer richting Renesse? Wandelen over het strand en neerstrijken bij een van de strandpaviljoens.

Maar niets moet en alles mag. Dus ook op pad gaan zonder standaard route is mogelijk met een e-chopper. Hoe heerlijk is dat? Gewoon gaan rijden, op je gevoel afgaan en doen wat jij wilt. Stoppen voor een mooi uitzicht, een lekker stukje taart of een mooie wandeling. Heerlijk die vrijheid!

Of je nu kiest voor een uitgestippelde route of een ritje op de bonnefooi, met een e-chopper heb je altijd een fijne en gezellige dag. Waar de tocht heen gaat en hoe lang je weg bent laten we lekker aan jou over. Ben je ook enthousiast geworden over het huren van een e-chopper? Bekijk hier het aanbod!

Bijzonder uitje met een e-chopper

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken