Een cappuccino met de menukaart van Stroom

Lekker én gezond!
Hotspot: Eetwinkel Stroom in Arnhem

Een cappuccino met de menukaart van Stroom

Vlakbij Station Velperpoort in Arnhem vind je deze hotspot, Eetwinkel Stroom. Een goed adres voor koffie met taart, een lunch of afhaalmaaltijd. Vers en gezond!

Eetwinkel Stroom heeft een strategische ligging. Treinreizigers die op Station Arnhem Velperpoort in- of uitstappen komen bijna allemaal langs Stroom. Ook wanneer je de wijk Klarendal bezoekt en doorloopt naar het Modekwartier, dan is Eetwinkel een fijn startpunt! En daar speelt Stroom handig op in, door alle (verse) sapjes, zalige koffietjes en maaltijden ook to-go aan te bieden. Een koele ChariTea, een gezond yoghurtje met kurkuma, biet en matcha of een groentesapje. Come and get it!

Raam met logo Eetwinkel StroomStoelen en tafel voor de ramen van Eetwinkel Stroom

Over Estée Strooker

Eetwinkel Stroom is het initiatief van Estée Strooker. Estée is niet zomaar de eerste de beste. Ze is de eerste winnares van Masterchef NL, heeft een kookprogramma op 24Kitchen, schreef twee boeken en heeft naast Eetwinkel Stroom ook restaurant ‘t Amusement in Arnhem. Haar missie? ‘Duurzaam koken, zo min mogelijk afval produceren en het hele dier gebruiken’. Estée kookt het liefst met ingrediënten direct van de boer: vers, smakelijk en gezond. Ze serveert naar eigen zeggen de lekkerste maaltijden van Arnhem, de hele dag door. Van gezond ontbijt tot lichte lunch tot voedzame maaltijd om ‘s avonds af te halen als je geen zin meer hebt om te koken. Woon je in Arnhem? Dan wordt die gezonde maaltijd ook bij je thuisbezorgd. Gezond broodje met avocado, krab en sla

Over Eetwinkel Stroom

Leuk en handig, Eetwinkel is de hele dag geopend. Loop binnen voor een koffietje bij je ochtendkrant, een stukje taart om bij te kletsen met een vriend(in) of voor een gezonde lunch onder werktijd. Geen plek om uren te tafelen, wel een fijne plek om energie op te doen. Stroom!

Interieur van Eetwinkel StroomWandje met menukaarten bij Eetwinkel StroomTafel en stoelen met balie bij Stroom

Handig om te weten:

Wat? Eetwinkel Stroom
Waar? Sonsbeeksingel 160, 6822 BM, Arnhem
Openingstijden: www.eetwinkelstroom.nl

Lees meer tips voor je stedentrip naar Arnhem

Overzicht