zithoek in een restaurant in Arnhem

Eerste hulp bij lekkere trek
Hotspot: First Eet Café & winkel Arnhem

zithoek in een restaurant in Arnhem

Ga je naar Arnhem? Bezoek First Eet Café aan de Markt. Eet, drink & shop! Eigentijds, lekker en leuk en met een mooie winkel. Voor eerste hulp bij lekkere trek.

Eerste hulp bij lekkere trek

Het First Eet café voorziet in al je behoeften. Begin er de dag met een gezond ontbijt, werk een paar uurtjes aan de lange leestafel terwijl je geniet van een goede koffie, klets gezellig bij in de botanic room, onderbreek je shopping tour in Arnhem voor een borrel op het terras en proef de smakelijke huisgemaakte lekkernijen. Het is niet moeilijk je lekkere trek bij First Eet te stillen. Ted & Lisa hebben jarenlange ervaring in de keuken (van First Eet Catering) en proberen (dagelijks) graag nieuwe combinaties.

Vintage interieur bij het First Eet Cafe in Arnhem

Botanic Room & winkel

In het pand van First Eet komen alle ideeën van Ted en Lisa op het gebied van eten, drinken, shoppen, events en catering samen. Je komt hier niet alleen voor een (gezond) hapje en een (biologisch) drankje. Het café biedt onderdak aan een botanic room, waar optredens worden verzorgd. Aan de lange tafel onder de lichtkoepels schuif je aan voor een workshop en in de First Eet winkel vind je veel moois voor in je huis. Van keukenaccessoires tot delicatessen en sfeermakers. Pas op, loop de winkel binnen en je komt niet met lege handen naar buiten.

Lazy Sunday bij First Eet

Ook op zondag is er een hele goede reden om naar het First Eet Café te gaan: het Sunday Buffet. Ted & Lisa halen hun mooiste servies uit de kast en dekken de tafel met lekkers. Zoet en hartig met een creatieve twist. Het kan maar zo elke week anders zijn… Schuif eens aan voor een lazy, long sunday met first class lekkernijen.

Wil je gezellig tafelen met vrienden? Bijkletsen met vriendinnen? Uitslapen op zondag en buiten de deur brunchen? Ga voor de Sunday Taste bij First Eet, net even anders. Kraakvers, alles huisgemaakt en mooi gepresenteerd. Wat dacht je van een doperwtensoepje, een parelcouscous salade of gegrilde pompoen (in een leeg visblikje)? Antipasti met zalige salami en prosciuto, krachtige kazen en hartige taartjes die je nergens anders krijgt. Diverse soorten sandwiches en dan ook nog huisgemaakte taartjes…. Wat een feest!

Praktische informatie:

First Eet Café 
Eet | Drink | Shop | Catering
Markt 27 6811 CH Arnhem
Geopend woensdag t/m zondag
http://www.first-eet.nl/ 

Overzicht