Meer dan 65 gerechtjes op de kaart

Aziatisch streetfood
Restaurant: Miyagi and Jones in Arnhem

Meer dan 65 gerechtjes op de kaart

De smaken van Azië, op tafel in Arnhem. Ontdek het Aziatische streetfood restaurant Miyagi and Jones en proef de smaken van Vietnam, Japan, Thailand, Indonesië en… een beetje westen, daar zorgt Jones voor. Een avondje genieten!

In een voormalige Albert Heijn vind je het tweede filiaal van Miyagi and Jones, een Aziatisch streetfood restaurant. Dit stukje Arnhem, net buiten de winkelstraten, is upcoming en volop in beweging. Onlangs opende de buurvrouw, hotel Bizar-Bazar, er haar deuren, gevolgd door Miyagi and Jones. Genoeg reuring hier tussen ‘stad’ en Klarendal.

Een stoere open keuken met zwart metaal, een grote wandschildering en Japanse koks aan het werk

Aziatisch eten in een eigentijds interieur

De imposante glazen gevel verraadt bij aankomst al een beetje de omvang van het restaurant. Hoewel het restaurant groot is, voel je je als gast allesbehalve in de massa opgaan. Elke hoek van het restaurant is anders ingericht. Zwart staal, veel hout, bijzondere vloertegels en metersgrote muurschilderingen bepalen de sfeer. Kies een plekje aan de bar waar in het weekend een DJ met een zalig loungemuziekje het restaurant vult, bij een van de zitjes met charmante fauteuils bij het raam of langs de wand waar houten framehuisjes je het gevoel geven van een eetstalletje. De leukste plek van het restaurant? Bij de open keuken! De hele avond bedrijvigheid: Aziatische koks staan de lekkerste gerechten voor je neus klaar te maken, het ene gerecht nog aantrekkelijker dan het andere.

De open keuken met Aziatische koks aan het werk

Azië op je bord

Wanneer alles wat je uit de keuken ziet komen er zo aantrekkelijk uit ziet, wil je natuurlijk zo veel mogelijk proeven. En dat kan! Shared dining is het concept van Miyagi and Jones. De zeer uitgebreide kaart staat vol met de smaken van Azië. Om te voorkomen dat je kiest voor de bekende weg, raad ik je aan om je te laten verrassen. Een 3-gangen surprise diner waarbij elke gang bestaat uit 2 verschillende gerechtjes die je samen deelt, met zorg samengesteld door de koks met de beste ingrediënten (waarvan sommige geïmporteerd vanuit Japan). Zo proef je niet alleen de lekkerste sushi, maar bijvoorbeeld ook flensjes met Peking Eend & bosui, Teriyaki champignons, mango salade, klassieke Aziatische coquilles en gefrituurde garnalen. Alles om je vingers bij op te eten!

Ook de dranken zijn met zorg geselecteerd. Speciaal bieren, cocktails en Gin Tonic in tal van smaken. Het vriendelijke personeel adviseert je graag wel drankje het beste bij welk gerechtje past. En als je dan toch je gerechten aan het delen bent, kies dan voor een punchbowl voor twee.

Een rieten basket met een plankje ernaast met Peking Eend, bosui en saus

De troef van Miyagi and Jones?

Het toetje, als Afterparty op de kaart vermeld. Hier moet je echt een gaatje voor over houden of gewoon nog een keertje voor terugkomen! Het dessert is niet inbegrepen bij het 3 of 4-gangen diner, maar bestel je apart. Kies je voor de Mon chou madness, de Lemonicious of de Chocoreo? Een verrassende en feestelijke afsluiter van je avond.

Een groot glas op een houten plank, gevuld met ijs, chocolade, oreo's en slagroom

Handig om te weten over Miyagi and Jones

Locatie: Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 23 Arnhem.
Geopend: 7 dagen per week vanaf 15.00 uur. De keuken gaat om 16.00 uur open.
Reserveren? Doen! Kan heel eenvoudig via de website van Miyagi and Jones.

Overzicht