Eigentijds interieur van restaurant Moeke, met verschillende zitjes en hoekjes

Voor elk moment van de dag
Restaurant: Moeke bar & keuken

Eigentijds interieur van restaurant Moeke, met verschillende zitjes en hoekjes

Hoewel de naam Moeke ouderwets klinkt, is deze bar & keuken alles behalve dat. Moeke is een gezellige plek, een grand café waar je elk moment van de dag welkom bent. Voor een koffie met lekkers, een uitgebreide lunch, een borrel in de middag of later op de avond of het diner.

Eigentijds en toch warm en huiselijk, gastvrij en ontspannen; dat is Moeke. Een Grand Café voor iedereen. Of je nu zomaar even binnen loopt of iets te vieren hebt, Moeke maakt er een feestje van. Moeke is een Grand Café, met een ongedwongen sfeer. Warme kleuren, staal en kussens op de banken

Moeke in Rhenen

Na de eerste Moeke in Breda (bij het woord Moeke denk je direct aan die bekende Brabantse gezelligheid) volgden als snel Rhenen, Delft, Enschede en Nijkerk. En daar blijft het niet bij, ook Ede en Scheveningen openen hun deuren. We zijn een avond te gast bij Moeke in Rhenen en hebben een heerlijke onbezorgde avond. Het aantal auto’s op de parkeerplaats verraadt de populariteit van het Grand Café. De ligging van Moeke Rhenen is een grote troef, direct aan de Rijn. Het enorme terras met zicht op het water is een geliefde plek op een zonnige dag. Maar ook op een winterse avond is het hier gezellig druk. We zien vriendinnen borrelen met een plank vol lekkers, een groep heren aan de steak, een gezin met kleine kinderen en hun tablets en oudere bevriende echtparen. Naarmate de avond vordert komen er steeds meer jongeren om samen het weekend te vieren.

Zwartwit foto van een jongeman achter de bar

Moeke’s menu

Qua sfeer is Moeke heel toegankelijk en ook de menukaart biedt voor iedereen wat. Niets ingewikkelds, maar een goede selectie smakelijke gerechten. Ook manlief is helemaal in zijn element bij Moeke. Op de kaart staat namelijk een ‘veel te grote schnitzel’. Zo eentje waardoor je gelijk aan Oostenrijk en je wintersportvakantie denkt! En het blijkt niet overdreven, de enorme schnitzel wordt op een grote plank geserveerd en gaat echt niet op. Op de kaart ook Moeke’s lievelingsrecepten, waaronder garnalenkroketten, Moeke’s Burger, Flammkuchen en biefstuk van de haas.

De borrelkaart van Moeke, met de tekst Moeke houdt van hapjesMenukaart met Moeke's lievelings receptenServeerster met een witte puntzak friet in een houten standaard

Moeke laat je glimlachen

Of je nu een zakelijke afspraak hebt, met je gezin komt of afgesproken hebt met vriendinnen om even bij te kletsen, Moeke laat je tussendoor elke keer even glimlachen. Met haar toffe teksten! Op je bestek, waarbij Moeke precies weet hoe de vork in de steel steekt. Op die zak friet, het enige waar Moeke een punt van maakt. En op de aparte soepkaart met veel soeps van Moeke.

Je mag zelf gaan ontdekken wie ‘Moeke’s mooiste’ is!

Handig om te weten:

Locatie: Moeke Rhenen – Veerplein 1, 3911 TN Rhenen
Geopend: 7 dagen per week vanaf 10.00 uur
Reserveren? Kan alleen voor groepen vanaf 6 personen
Meer weten? Neem een kijkje bij Moeke Rhenen

Overzicht