Zorgeloos toeren!
Een auto huren voor je rondreis? Sunny Cars!

Boek jij voor jouw vakantie of weekendje weg regelmatig een vliegticket en een huurauto? Boek je huurauto bij Sunny Cars, betrouwbaar, betaalbaar en van harte aanbevolen!

Een rondreis maken per huurauto biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ideaal! Niet alleen die vrijheid is fijn, het is ook nog eens heerlijk om een lange reis te vermijden. Vlieg naar je bestemming, huur een auto en je komt overal. We overtuigen je graag van het gemak van een huurauto.

De voordelen van een rondreis per huurauto

Het is heerlijk om naar een bestemming te vliegen, een auto af te halen en te gaan ontdekken. De mooiste roadtrips maak je per huurauto. Om te beginnen de voordelen op een rij:

  • Door naar je vakantiebestemming te vliegen en een auto te huren bespaar je een lange reis. Extra tijd om meer te genieten van je vakantie.
  • Je komt uitgerust op je bestemming aan en kunt direct gaan ontdekken.
  • Een huurauto biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.
  • Door met een huurauto op pad te gaan, ontdek je de mooiste plekjes buiten de gebaande paden
  • Het is vaak goedkoper om een auto te huren dan om excursies te boeken.

Fly-drive, strandvakantie of…

Het maakt niet veel uit wat voor type vakantie je kiest. Een huurauto biedt je in alle gevallen veel gemak. Wanneer je een fly-drive (ookwel self-drive) maakt, ben je zoveel sneller van A naar B. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om te stoppen waar je wilt en even rechts of links af te slaan als je iets moois tegenkomt. Tijdens een strandvakantie is het heerlijk om een of meerdere dagen de omgeving te gaan verkennen. Al is het maar voor een paar uur per dag. En heb je er wel eens aan gedacht om je stedentrip met een dag te verlengen om een huurauto te nemen en de directe omgeving van de stad te verkennen?

Een auto huren bij Sunny Cars

Een auto huren op vakantie? Ik vond het nogal een gedoe om eerlijk te zijn en werd er meer dan eens onzeker van. Een categorie kiezen (klein maar fijn heeft altijd mijn voorkeur), zorgen dat je de juiste verzekeringen afsluit en dan wil je ook nog eens de best betaalbare optie. Een hele uitzoekerij.

Het zijn vooral de verzekeringen die me altijd onzeker maken. Wel of niet afkopen, wat is inclusief? Herken je dat moment? Je haalt je huurauto op in de aankomsthal en wordt geconfronteerd met een lijstje extra verzekeringen en vooral extra kosten voor het huren van je auto. Je durft geen ‘nee’ te zeggen, want stel dat er wat gebeurt? Maar eigenlijk heb je ook geen zin in die extra kosten.

Ik kan je van harte aanbevelen om je auto te huren bij Sunny Cars. Dan ben je gelijk van al die extra kosten en onzekerheden af. Bij Sunny Cars huur je altijd inclusief alle verzekeringen. Alleen al het feit dat je geen ‘gedoe’ hebt bij het afhalen van je huurauto is al fijn. Dat je je dan vervolgens ook geen zorgen meer hoeft te maken, draagt helemaal goed bij aan je vakantiegevoel.

Skip de wachtrij

Onlangs was ik op Ibiza, waar een huurauto onmisbaar is om het eiland te verkennen. Je bent niet de enige vakantieganger op dit eiland en wanneer er een vliegtuig landt, staan er lange rijen te wachten bij de autoverhuurbalies. Sunny Cars biedt je de mogelijkheid om als eerste je auto in ontvangst te nemen. Echt heel fijn, na aankomst kon ik langs de rij lopen naar een aparte VIP balie waar je direct geholpen wordt! Wat moet je daar voor doen? Bij je reservering kun je kiezen voor een Premium of Express pakket. Vooraf registreer je je online, ter plekke is er een aparte balie waar je huurcontract al ingevuld klaar ligt (je krijgt voorrang op die lange rij), even tekenen en klaar! Rijden maar!

Met de Premium service krijg je ook nog eens een auto die jonger is dan 1 jaar en minder heeft gereden dan 25.000 kilometer.

Zorgeloos genieten!

Ook fijn, je kunt zorgeloos rondrijden en hebt geen gezeur over het afsluiten van extra verzekeringen. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Mocht er iets gebeuren, je krijgt je eigen risico terugbetaald. Hadden we eerder moeten weten… Tijdens een rondreis Noord-Ierland (met een huurauto van een ander bedrijf) reden we onze linkerspiegel eraf, op een smal weggetje met zo’n muurtje erlangs zoals veel wegen daar. We waren niet de enige, zagen we onderweg. En hoewel een spiegel eraf niet zo’n grote schade is, heeft het ons toch wel bezig gehouden. Schade rijden aan je huurauto is nu eenmaal heel erg vervelend en kan je een hoop ellende opleveren. Het zou fijn zijn geweest als we toen hadden geweten dat we goed verzekerd waren…

Met een huurauto zie je meer

Ga jij binnenkort op vakantie met het vliegtuig? Een huurauto erbij reserveren is echt zo leuk en kan dus echt zorgeloos! Je weet waar je moet zijn voor een auto! Sunny Cars! #meteenhuurautoziejemeer

Overzicht