Gezellige en warme woonkamer in het vakantiehuis

Samen genieten in Limburg
Vriendinnenweekend: D’Ouffenhoff Baarlo

Gezellige en warme woonkamer in het vakantiehuis

Een vriendinnenweekend organiseren is zo leuk! Niet alleen om gezellig bij te kletsen en samen te lachen, maar ook om met elkaar leuke activiteiten te ondernemen en ervaringen te delen. Ben jij aan de beurt om het weekend te regelen? Ik tip je Erfgoedlogies D’Ouffenhoff in het Limburgse Baarlo. Een prachtige locatie met eindeloos veel mogelijkheden voor een leuk programma.

Erfgoedlogies D’Ouffenhoff

Hoeve D’Ouffenhoff ligt in kasteeldorp Baarlo, op loopafstand van de Maas. De hoeve bestaat uit verschillende cottages en XXL vakantiewoningen, met plaats voor 2 tot 16 personen. De huizen zijn sfeervol en gezellig ingericht. Landelijk, een beetje romantisch, comfortabel en helemaal van deze tijd. Voor elke vriendinnengroep is er een fijne plek! Keuze genoeg!

Met Erfgoedlogies D’Ouffenhoff als uitvalsbasis heb je gegarandeerd een geslaagd weekend. Er is zoveel te doen en te ondernemen in de omgeving. We tippen je graag de leukste activiteiten. Een paar tips voor een bijzonder vriendinnenweekend:

Eethoek met doorkijkje naar zithoek en slaapkamer

Tip 1. Samen naar Spa & Wellness Lomm

Een pareltje op het gebied van wellness, op slechts 15 autominuten afstand. Lekker een dagje samen ontspannen en eventueel genieten van een beauty behandeling. Kies voor een hele dag, inclusieff het gebruik van badjas, handdoeken en slippers, en koffie of thee met een Limburgse vlaai.

Tip 2. High Tea op Parhoeve De Middelt

Wat denk je van een heerlijke Boeren High Tea, vol met zoete en hartige lekkernijen. Eventueel uit te breiden met een tandemtocht, plezier gegarandeerd! Een mooie combinatie tussen lekker en leuk!  Vanaf 6 deelnemers te reserveren.

Tip 3. Kok in je cottage

Aan het eind van de dag geen zin meer om de deur uit te gaan ? Laat je in de watten leggen door een kok aan huis!  D’Ouffenhoff heeft een huiskok, die een smakelijk streekmenu kookt en serveert. Zij gebruikt de beste ingrediënten van de streek en het seizoen. Het arrangement is inclusief wijn, water en koffie of thee na.

Tip 4. Bierproeverij op fietsafstand

Op fietsafstand van D’Ouffenhoff ligt Bierbrouwerij Lindeboom, in het Limburgse Neer. Al meer dan 150 jaar wordt hier bier gebrouwen. Hoog tijd om te gaan proeven dus.

Tip 5. Escape Kasteel de Keverberg

In het dorp Kessel ligt een bijzonder kasteel: Kasteel de Keverberg. De ligging aan de Maas is uniek, de restauratie van het kasteel ook. Tijdens een spannende tocht met opdrachten op en rond het kasteel, in escaperoom stijl, ontdek je het geheim van de baron.

Dus pak die agenda’s, prik een datum en ga met je vriendinnen naar Baarlo! Bart & Liesbeth vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Praktische informatie:

Wat? Erfgoedlogies D’Ouffenhoff
Waar? De Berckt 12, 5991 PD Baarlo (Limburg)

Kom meer te weten over Erfgoedlogies D’Ouffenhoff

Overzicht