Houten bordje met de letters hot tub

Ultiem genieten
B&B met hot tub

Houten bordje met de letters hot tub
Hoe leuk is dit? Kleinschalig overnachten op een locatie waar je je helemaal thuisvoelt en ook nog eens genieten van een warme hot tub. Dat is ultiem genieten! Ontdek de mooiste bed and breakfasts met hot tub voor een nachtje of weekendje weg.

Wat is een hot tub?

Je ziet het steeds vaker, accommodaties met een hot tub. Maar wat is een hot tub nu precies? De naam verklapt het al een beetje, het is eigenlijk een warm bad. Maar het is geen gewoon bad zoals in elke badkamer, een hot tub verwarm je namelijk met houtvuur. Het is eigenlijk een rond bad met bankjes om op te zitten. Traditioneel zijn ze gemaakt van hout, maar je vindt ze steeds vaker met een kunststof binnenkant afgewerkt met een houten buitenkant. Heerlijk om te ontspannen, weer op temperatuur te komen of om gewoon even samen in te genieten.

Hot tubs zijn er tegenwoordig in allerlei vormen en maten van een knusse tub voor 2 personen tot een grotere variant voor 8 of 10 personen.

Hot tub met borrelplank.

Waarom een B&B met een hot tub?

Opwarmen en ontspannen in een hot tub kan niet zo maar, hier gaat een heel proces aan vooraf en dat is al een beleving op zich! Voordat je plaats kunt nemen in dat heerlijke, warme bad moet de hot tub namelijk nog met de hand worden gestookt. Een paar uur van te voren stook je de hot tub alvast op door een vuurtje te maken. Hier begint de (voor)pret al! Eenmaal warm gestookt kan het genieten beginnen. Met een glaasje wijn en een hapje hoef je alleen nog maar te genieten. En daar is de hot tub de perfecte plek voor. Maak het extra bijzonder door wat kaarsen of rozenblaadjes mee te nemen voor een romantisch avondje onder de sterren.

Wat het misschien wel extra leuk maakt, is blijven slapen bij een bed and breakfast met hot tub. Zo kun je op je gemak de hot tub warm stoken en na afloop gezellig blijven slapen. Optimaal genieten! Laat je in de watten leggen!

De fijnste b&b’s met hot tub

Een hot tub onder de sterrenhemel aan de rand van het bos of in de tuin van de B&B; hoe lekker is dat? ‘s Ochtends de dag goed beginnen met een goed ontbijt, de dag afsluiten in de hot tub. Wanneer je een B&B boekt waar ook een hot tub aanwezig is, heb je net dat beetje extra luxe.

Romantisch voor een weekendje samen of gezellig met het hele gezin. Wedden dat je kinderen dit ook een goed idee vinden?! Wij hebben een aantal adressen voor je op een rijtje gezet met net dat beetje extra luxe wat je verdient. Wat dacht je van een overnachting in één van de kamers van Leuk! Slapen, compleet met houtgestookte hot tub. Of een verblijf bij Hoeve de Witte gans, een authentieke boerderij omgetoverd tot romantische bed and breakfast met privé hot tub. Verwen jezelf!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken