Plek voor iedereen
Grote vakantiehuizen in de Ardennen

Op vakantie met vrienden, een familieweekend, teamuitjes; er zijn verschillende redenen om af te reizen naar een groot vakantiehuis, en er zijn ook veel verschillende plekken waar je terecht kunt. De Ardennen zijn favoriet bij groepen, en wij snappen heel goed waarom. Je krijgt het gevoel dat je echt even weg bent, zonder te ver van huis te hoeven. En daarnaast valt er in de Ardennen heel veel leuks te beleven. We vertellen er graag meer over.

Groepsactiviteiten in de Ardennen

Een bezoek aan de Ardennen wordt vaak geassocieerd met survivallen, schoolkamp en primitief kamperen. Het is inderdaad dé plek voor avontuur in de natuur. De prachtige groene omgeving nodigt uit tot lange wandelingen en mooie fietstochten, met een normale fiets over de verharde paden of met een mountainbike door de bossen. De vele beekjes en rivieren bieden naast verkoeling in de zomer ook volop mogelijkheden om te kanoën, kajakken en raften. Voor meer spanning en avontuur kun je via de rotsen naar boven klimmen en daarna naar beneden abseilen. Iets waar je ’s avonds, wanneer je met z’n allen aan de grote eettafel in het vakantiehuis zit, nog lang over napraat. Hier worden herinneringen gemaakt!

Culinair genieten

Maar wist je dat deze vakantiebestemming in België nog veel meer te bieden heeft? Natuurlijk kun je tijdens je verblijf in het vakantiehuis gebruik maken van de keuken en gezellig samen koken, maar buiten de deur eten is ook zeker de moeite waard. Of, nog leuker: een bierproeverij met lokaal trappistenbier, Ardeense ham en andere lekkernijen uit de regio.

Een vakantiehuis in de Ardennen is ook een uitstekende uitvalsbasis voor culturele uitstapjes. Maak kennis met de rijke historie van deze regio in België, breng een bezoek aan de grote steden en laat je verrassen door de vele leuke dorpjes.

Alle ruimte in een groot vakantiehuis in de Ardennen

Wissel het avontuur in de natuur en de culturele uitstapjes af met ‘thuis’ zijn. Want dat is zo fijn bij een vakantiehuis, je hoeft niet altijd op pad want er is ook ruimte om lekker te relaxen. Een fijne woonkamer, een mooie tuin, een gezellige woonkeuken, veel slaapkamers – een groot vakantiehuis heeft genoeg plek om te genieten van gezellig samen zijn, afgewisseld met momenten van rust.

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken
Plek voor iedereen

Alle ruimte in een groot vakantiehuis in de Ardennen, perfect voor een weekend met vrienden of familie. Hier lees je alles over de mogelijkheden!