Omringd door groen, een heerlijk vakantiehuis in het bos.

Bijzondere plekjes voor je vakantie of weekendje weg
Vakantiehuis Noord-Brabant

Omringd door groen, een heerlijk vakantiehuis in het bos.
Mooie natuur, gezellige steden, Brabantse gastvrijheid; er zijn zoveel redenen om een weekendje weg of vakantie naar Noord-Brabant te boeken! Qua accommodatie zijn er tal van opties. Heb je graag de ruimte en hecht je veel waarde aan bijvoorbeeld een keuken of tuin? Kies dan voor een verblijf in een vakantiehuis. Op Bijzonder Plekje vind je een selectie van onze favoriete vakantiehuizen in Noord-Brabant, fijne plekjes waar het na een dagje winkelen, cultureel uitstapje of wandeling in de natuur heerlijk thuiskomen is.

Brabant is verrassend veelzijdig

Een stedentrip, weekendje culinair genieten of je batterij opladen tijdens een vakantie in de natuur? Wie kiest voor Brabant hoeft niet te kiezen, deze veelzijdige provincie heeft het allemaal! Verspreid door Noord-Brabant liggen de leukste steden voor een dagje winkelen en terrasjes pikken. Wordt het de hoofdstad Den Bosch of ga je Tilburg, Breda of Eindhoven ontdekken? Wanneer je een keer geen zin hebt om te koken zijn de mogelijkheden eindeloos: van een uitgebreid diner bij een sterrenrestaurant tot een wat snellere (maar zeker niet minder lekkere) hap bij een hip foodconcept.

Ook voor een mooie wandeling, fietstocht of dagje varen in de natuur zit je in Brabant goed. Ontdek de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen of de Groote Peel, stuk voor stuk prachtige Nationale Parken. Boek een vakantiehuis in Noord-Brabant om van daaruit deze gastvrije provincie te gaan ontdekken.

De voordelen van een vakantiehuis in Noord-Brabant

3 redenen waarom een verblijf in een vakantiehuis zo fijn is:

  • Ruimte: in een vakantiehuis heeft ieder een eigen plek én heb je alle ruimte om samen te zijn.
  • Tuin: natuurlijk verschilt het per plek, maar over het algemeen heeft een vakantiehuis een eigen tuin met bijvoorbeeld een lekkere loungeset en trampoline voor de kinderen. Soms staat er zelfs een whirlpool!
  • Keuken: anders dan bij een B&B of hotel heb je bij een vakantiehuis een complete keuken tot je beschikking, soms nog luxer dan thuis. Ideaal wanneer je graag kookt of liever niet te vaak buiten de deur eet.
  • Vrijheid blijheid! Je hoeft niet op tijd aan het ontbijt te verschijnen en kunt je dagen lekker zelf invullen in je Brabantse vakantiehuis.
Een idyllisch wit huisje in het bos.

De mooiste vakantiehuizen in Noord-Brabant

Zoek je een fijn vakantiehuis in Noord-Brabant voor je weekend weg of vakantie? Op Bijzonder Plekje vind je een verzameling van de mooiste vakantiehuizen. In Brabant selecteerden we onder andere:

Kijk op je gemak naar het aanbod van de huisjes in Brabant en weet dat welk adres je ook kiest: het wordt gegarandeerd een heerlijke vakantie!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken
Bijzondere plekjes voor je vakantie of weekendje weg

Ontdek de veelzijdige provincie Noord-Brabant vanuit een fijn vakantiehuis, we hebben de mooiste plekjes voor je verzameld!