Op vakantie met een Volkswagen busje

De leukste Volkswagen busjes!
Volkswagenbusje huren

Op vakantie met een Volkswagen busje
Een Volkswagenbusje huren is een droom van veel mensen! De wind door je haren, gaan en staan waar je maar wilt en het nostalgische geluid van de ronkende motor. Gegarandeerd een glimlach!

Een glimlach op je gezicht

Een Volkswagenbusje huren is de ideale manier om een glimlach op je gezicht en dat van je medereizigers te toveren. De ‘busjes van vroeger’ zijn weer razend populair. En dat is niet gek. Het huren van een Volkswagenbusje biedt je het beste van 3 werelden: het gezellige van het kamperen en het buitenleven, de vrijheid van een camper en de charme van vroeger.

Of je nu een busje huurt voor een dagje uit, een weekend weg of een vakantie: je kiest voor nostalgie, spannende avonturen en bovenal veel plezier. De Volkswagen camperbusjes staan garant voor bijzondere avonturen. Met je raam open, de wind door je haren en het gezellige geluid van de ronkende motor geniet je van je vrijheid.

Kies dus voor een Volkswagen busje als je hunkert naar dat heerlijke, vrije gevoel. Of het nu gaat om een herinnering aan vroeger of om een lang gekoesterde droom: het huren van een Volkswagenbusje roept gegarandeerd een glimlach bij jou en je omgeving op.

Blij hoofd in een blauw Volkswagenbusje

Een Volkswagenbusje huren? Zorgeloos op pad

Bij het huren van een Volkswagenbusje hoef je nergens aan te denken. De busjes zijn zo compleet uitgerust dat jij alleen maar je koffer hoeft te pakken (en natuurlijk je goede humeur). De Volkswagenbusjes hebben verschillende slaapplekken, een eenvoudig keukenblokje met alle basisbenodigdheden, twee kookpitten, een koelkastje en een ‘wastafel’ met stromend water. In sommige busjes zijn ook extra kampeerbenodigdheden aanwezig zoals een tafel, stoelen, luifel, beddengoed, handdoeken, spelletjes, een barbecue en een navigatiesysteem. Je hoeft alleen nog maar je persoonlijke spullen mee te nemen. Geen stress met inpakken en geen belangrijke dingen die je kunt vergeten. Wel heel veel voorpret met het uitstippelen van je vakantie!

Ook aan de veiligheid van de busjes hoef je niet te twijfelen. Voordat de Volkswagen (camper)busjes op pad gaan worden ze letterlijk en figuurlijk binnenstebuiten gekeerd. Er wordt alles aan gedaan om jou een onbezorgde vakantie te bezorgen. Het blijven natuurlijk wel die authentieke Volkswagen busjes die al een aantal jaartjes meegaan, dat is juist wat het zo leuk maakt!

Overnachten in een Volkswagen busje

Een dagje toeren?

Hoelang je een Volkswagenbusje huurt, is aan jou. Je kunt de busjes dus ook makkelijk voor een dagje uit huren om eens te proeven van alle vrijheid!  Ook voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft kan dit opvallende Volkswagenbusje de kers op de taart zijn! Wedden dat iedereen zijn ogen uitkijkt als je met dit vervoersmiddel aan komt rijden?! Houd er wel rekening mee dat er in de zomervakantie vaak een minimum aantal huurdagen geldt.

Waar ga je naar toe?

Eindelijk is het zo ver, je haalt je Volkswagenbusje op bij de verhuurder en gaat op pad! Dan moet er nog wel een route uitgekozen worden en met zoveel bijzondere plekjes in Nederland wordt dat nog moeilijk kiezen. Besef goed: je gaat niet op pad om kilometers te maken, maar om te genieten. Rustig aan doen en stoppen voor een mooi uitzicht of een lekkere picknick. Slow travel is het motto!

Kies jij voor een uitgestippelde route, een eigen route of een avontuurlijk ritje op de bonnefooi? Voor welke route je ook kiest, het leuke is dat je in alle Volkswagen bussen zelf mag rijden! Waar je heen gaat, hoelang en wanneer is dus helemaal aan jou.

Wat denk je van een rondje over de Veluwe? Of liever de Lek en Linge route? Het toeren met een Volkswagenbusje is heerlijk. Wedden dat je gelijk nog een keer wilt?

Staat het huren van een Volkswagenbus ook op jouw bucketlist? Bekijk hier het aanbod!

Roze Volkswagen camperbusje te huur

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken