Een close-up van een wit bed en grijs kussen met een nachtlampje

De mooiste adressen voor je huwelijksnacht
Bijzondere bruidssuites

Een close-up van een wit bed en grijs kussen met een nachtlampje
Je hebt een prachtige trouwdag gehad: het jawoord uitgesproken, de taart aangesneden, geproost op de liefde… En dan is het tijd om met zijn tweetjes lekker na te genieten van die mooie dag tijdens een onvergetelijke huwelijksnacht in een bruidssuite. Voor dit speciale moment wil je natuurlijk wel iets écht bijzonders. Je huwelijksnacht moet een nacht uit duizenden zijn. Boek een mooie en romantische bruidssuite als kers op de taart van je trouwdag. Deze logeeradressen bieden een bijzondere bruidssuite, heel veel romantiek en vele extra's.

Wat maakt een bruidssuite zo bijzonder?

Na de mooiste dag van je leven hoort de mooiste nacht van je leven. Op een bijzondere locatie, omringd door liefde en warmte… Brandende kaarsjes, een open haard, verse bloemen, bubbels en overal kleine extra’s; het summum van romantiek. Wakker worden in een hemelbed, vanuit je bed in een (bubbel-)bad stappen, ontbijten met een adembenemend mooi uitzicht… Een verblijf in een bijzondere bruidssuite is de ultieme romantische afsluiting van je trouwdag.

Ontdek de meest mooie bruidssuites voor een onvergetelijke huwelijksnacht.

Droomsuite met spijlenbed en bad op pootjes.
Droomsuite

Unieke bruidssuite locaties

Is een luxe kamer of suite je nog niet bijzonder genoeg? Kies dan voor een extra bijzondere bruidssuite en ga overnachten in een romantische hooiberg of bedstee, in een Finse Kota of in een vogelhuisje of boomhut. Wat past beter bij jullie: een sfeervolle pipowagen met houtgestookte hottub of een statig landgoed? Je kunt de eerste nacht als getrouwd stel ook aan zee doorbrengen, of zelfs op het water, met op de achtergrond het kabbelende water en in jullie kajuit een mand met champagne, rode rozen en geurkaarsen. Om de volgende dag gewoon verder te gaan met genieten, kun je bij sommige accommodaties extra’s bijboeken zoals een sauna, duomassage of een picknickmand voor als jullie hand in hand de omgeving gaan verkennen.

Genieten met je gasten

Komen veel gasten op jullie bruiloft van ver en wil je ze zorgeloos laten genieten van een feestelijke avond en een goede nachtrust? Dan zijn er ook groepsaccommodaties die genoeg plek bieden voor familie en vrienden, maar ook een apart romantisch verblijf hebben voor kersverse bruidsparen. Zo is jullie trouwdag voor iedereen een feest.

Bekijk de mooiste groepsaccommodaties

Met al die mogelijkheden wordt het plannen van de huwelijksnacht net zo leuk als het plannen van jullie trouwdag. In welke fijne bruidssuite begint jullie ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’? Op Bijzonder Plekje vind je alle accommodaties met een bruidssuite overzichtelijk bij elkaar. Veel plezier met kiezen en alvast van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken