Brocante bed met sprei en kussen en rood wit hoofdeinde

De mooiste adressen
5x Romantisch overnachten

Brocante bed met sprei en kussen en rood wit hoofdeinde

Met Valentijnsdag in het verschiet beginnen de vlinders weer te fladderen en de kriebels weer te kriebelen. Eigenlijk zou het elke dag Valentijnsdag moeten/mogen zijn. Waarom wachten tot 14 februari om de liefde van je leven te verrassen? De liefde moet je vieren! Laat weten dat je van iemand houdt en verwen hem/haar met een romantisch nachtje weg, gewoon zomaar, in het weekend of tussendoor. Ik heb de 5 meest romantische adressen voor je op een rij gezet.

Tip 1. Slapen in het Bos

B&B Slapen in het Bos is een geliefd adres voor romantici. Verscholen in de bossen bij Apeldoorn ligt een houten huisje, waar je romantisch kunt overnachten. Met heerlijke houtkachel, bloemblaadjes op je bed en in de ochtend het lekkerste ontbijt van de wereld… Tip: vroeg boeken!

Bed met wit beddengoed met witte omgeving en hout accenten

Tip 2. B&B Slapen op nr. 1

Romantisch, idyllisch en bijzonder. Slapen in je eigen houten huisje, tussen de Veluwe en de IJssel in. Openslaande deuren naar het terras waar ligstoelen klaar staan, een uniek vormgegeven badkamer en een fijne Scandinavische sfeer. In de ochtend wacht bij Slapen op nr. 1 een heerlijk ontbijt, met elke dag een verrassing.

Comfortabel bed van Slapen op nr .1

Tip 3. Boomsuite Life is Good

Romantiek op hoogte, dat is overnachten bij Boomsuite Life is Good. Stoer, anders en comfortabel. Een perfecte plek voor een romantische nacht; met sauna, groot terras met ligstoelen en een luxe badkamer. De romantiek straalt van alles af.

Design boomhut omringd door groen

Tip 4. De Vreemde Vogel

Ben je romantisch en zoek je een originele overnachting voor jou en je lief? De Vreemde Vogel zal je niet teleurstellen. Samen in een vogelhuisje slapen, een comfortabel nest voor twee. Gezellig plaatjes draaien of genieten van een live vogelconcert. Een beetje vreemd, maar echt heel leuk!

Twee vogelhuisjes om in te slapen

Tip 5: Overnachten bij Josephine Tiny Houses

Stel je voor: een tiny huisje met houtkachel, een bedstede en buiten een vuurplaats. Dat wordt samen naar de sterren staren, knus slapen en ontwaken met de geluiden van de natuur. Hoe heerlijk! Josephine Tiny Houses heeft twee romantische tiny houses.

Bekijk alle romantische bijzondere plekjes

Overzicht