Het ultieme verwenadres
Bijzonder overnachten bij Buitengoed de Gaard

Op zoek naar een ultiem verwenadres? Naar een plekje waar je wordt verrast door kleine dingen die je hart laten zingen? Je vindt in Nederland geen adres waar je zo in de watten wordt gelegd als bij Buitengoed de Gaard in Limburg!

Buitengoed de Gaard in Heythuysen is al jarenlang een vertrouwd Bijzonder Plekje. Dit unieke en fijne vakantieadres in het midden van Limburg is er zo eentje dat als je er eenmaal een keertje geweest bent, je altijd wel een keertje terug komt.

Over Buitengoed de Gaard

Aan de rand van het Limburgse dorpje Heythuysen ligt dit vakantieparadijs, een klein maar heel fijn domein met twee superdeluxe pipowagens en een bijzonder vormgegeven vakantiehuis. Het is het domein van Anja, Bas en hun 5 kinderen. Wanneer je binnenkomt door de poort met twee enorme bomen weet je dat het goed zit! Je oog valt op de eerste details, het begin van een reeks van kleine verrassingen die je hart laten zingen. Een leuke tekst, een hartje, een lantaarntje in de boom: bij Buitengoed klopt alles, tot in het kleinste detail.

Je aandacht wordt getrokken door het dromerige vakantiehuisje (Vierseizoenhuisje) met torentje aan de linkerkant, vervolgens een Pipowagen Superdeluxe aan de rechterkant. Elk voorzien van een privé Dutch tub. Loop je nog even door dan kom je op een groot weiland, waar Pipowagen Mammaloe parmantig in het veld staat. De luiken met hartjes geopend, omringd door bloeiende hortensia’s en met een groot terras met ligstoelen en ook een Dutch tub.

Een paradijs voor kinderen

Op het terrein lopen geitjes, die graag geknuffeld worden. Kinderen mogen ze ‘s morgens naar de wei brengen, een geiten ontbijtje bezorgen en knuffelen wanneer ze maar willen. Er staan twee trampolines, waar ook de oudere kinderen zich op uit kunnen leven. Een schommel, ouderwetse ‘draaimolen’, glijbaan, een groot voetbalveld en … een verwarmd zwembad! De WiFicode wordt hier zelfs door pubers vergeten! 

101 Verrassingen bij Buitengoed de Gaard

Je hebt het al gelezen, bij Anja & Bas val je van de ene verbazing in de andere. Is het niet door de mate van comfort en luxe in de pipowagens en het huisje, dan wel door alle kleine verrassingen. Anja stopt zoveel liefde in de Gaard, haar gastvrijheid is onovertroffen. Hier wil je zijn, hier wil je blijven!

Wil je je boodschappen opruimen in de koelkast, dan staat er als verrassing een Limburgse vlaai voor je klaar. Ga je ‘s avonds naar bed, dan vind je een hartjes bonbon op je kussen en nog een ander cadeautje (ik ga niet alles verklappen). Afhankelijk van het seizoen staat er een leuk Buitengoed de Gaard pakket voor je klaar met leuks en lekkers.

Als extraatje bij je vakantie op de Gaard kun je kiezen uit allerlei arrangementen. Zoals het speciale “Vooruit met de geit” arrangement. Wat denk je van een stukje geitenmelkzeep, geitenkeutels (wees gerust, dit zijn snoepjes), verse geitenkaas en een biertje van bierbrouwerij “de Natte Gijt”. Voor de kinderen zijn er geitenkleurplaten, (voor)leesboekjes en een zakje “Ontbijt voor de geit” om zelf de geitjes te voeren. Hoe leuk is dat!

Een van de lieve geitjes bij Buitengoed de Gaard.

De leukste ontbijtmand ever

Je overnachtingen bij Buitengoed de Gaard zijn op basis van logies. Maar, je kunt jezelf verwennen door een ontbijtmand te bestellen via Mélange, een lunch-, coffee- en tearoom in het dorp. En die mand is een cadeautje, dat kan ik je vertellen! Gevuld met lekkers van Mélange en voorzien van Buitengoed de Gaard details. Alleen al voor de eierwarmers wil je deze mand ‘s ochtends bezorgd krijgen….

Als je fan bent van bijzondere plekjes, dan moet je Buitengoed de Gaard echt een keer ervaren!

Praktische informatie / meer over Buitengoed de Gaard:

Wat? Buitengoed de Gaard met twee superdeluxe pipowagens en een vakantiehuisje
Waar? In Heythuysen in het Limburgse Leudal
Voor wie? Rustzoekers, gezinnen met grote en kleine kinderen, tieners (supergoeie WiFi!), vriendinnen, liefhebbers van het goede leven…
Ontbijtmand: via Mélange, lunch-, coffee- en tearoom

Bezoek Buitengoed de Gaard

Overzicht