Rietgedekte vakantieboerderij

De mooiste vakantiehuizen in de natuur
Buitenleven Vakanties

Rietgedekte vakantieboerderij
Wanneer je graag een weekendje weg of op vakantie in de natuur gaat, neem dan zeker een kijkje bij Buitenleven Vakanties. Ze hebben de mooiste huizen in de natuur, verspreid over Nederland en België.

Over Buitenleven Vakanties

De mooiste vakantiehuizen in de natuur vind je bij Buitenleven Vakanties, een samenwerking van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en LandschappenNL. Tijdens je weekendje weg of vakantie in een van de woningen van Buitenleven Vakanties verblijf je niet alleen in een sfeervolle en moderne woning op een unieke locatie, de opbrengsten van de verhuur worden gebruikt voor natuurbeheer. Ter bescherming van natuurgebieden en voor het onderhoud. Dat is nog eens een fijne gedachte tijdens je verblijf!

Terras bij de vakantieboerderij

Waarom kiezen voor een Buitenleven Vakantie?

Wanneer je kiest voor een van de Buitenleven Vakanties huizen, dan kies je voor:

  • een bijzonder plekje in de natuur, op de mooiste locaties in en bij natuurgebieden in Nederland en België.
  • genieten van historie en hedendaags comfort. Elk huis heeft een eigen verhaal en is gerenoveerd met behoud van authentieke elementen in combinatie met een eigentijds interieur.
  • De opbrengsten van de verhuur stromen terug in de natuur.
  • Opladen in het groen en ontspannen in de natuur.
  • Samen zijn zonder prikkels van buitenaf.
  • Een ultieme natuurbeleving.
Woonkamer in de monumentale boerderij

Een bijzonder vakantiehuis in de natuur

Je zult verrast zijn door het aanbod aan vakantiehuizen in de natuur én door het interieur van die huizen. Voordat een huis verhuurd wordt door Buitenleven Vakanties is er een grondige renovatie aan voorafgegaan. Altijd met respect voor de geschiedenis van het huis, met liefde voor de locatie en bij voorkeur zo duurzaam mogelijk, met gebruik van materialen uit de directe omgeving. Er zijn drie soorten huizen te huur voor een weekendje weg of vakantie in het groen:

Eigenlijk zou je in elke categorie een keer een huis moeten huren. Voor de verhalen, de omgeving, de sfeer…

Of je nu een weekendje weg of op vakantie gaat met familie, je gezin, met vrienden, je hond; er is altijd een passend huis te vinden. Een Buitenleven Vakantiehuis aan zee, op de Veluwe, met hottub: ontdek de mooiste plekken in Nederland!

Vakantiehuis naast de molen in Groningen

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken