Voor een bijzonder weekend samen
Groepsaccommodatie Zuid-Limburg

Ben je een familieweekend of een vriendenuitje aan het plannen en zoek je een groot vakantiehuis? Kies voor een van de groepsaccommodaties in Zuid-Limburg. Stuk voor stuk comfortabele, sfeervolle en eigentijdse vakantiehuizen voor groepen. Beleef mooie momenten, geniet van elkaar en ontdek het Limburgse Heuvelland.

Een bijzondere groepsaccommodatie

Een paar dagen weg met de hele familie of met een groep vrienden is bijzonder. Samen beleef je bijzondere momenten, omdat je echt de tijd hebt voor elkaar. Hilarische momenten als je samen een spelletje speelt, lekkere momenten als je samen staat te koken in de groepsaccommodatie in Zuid-Limburg of ontroerende momenten tijdens een goed gesprek bij de gezellige haard. Lange zomeravonden in het heuvelland die je het gevoel geven samen op vakantie in het buitenland te zijn… En dat gewoon in Zuid-Limburg. Plan zo’n heerlijk weekend weg, een midweek of zelfs een vakantie in zo’n mooie groepsaccommodatie, er gaat niets boven familie en vrienden!

Design B&B in het Limburgse Heuvelland

Met een groep naar Zuid-Limburg

Verspreid over Nederland (en België) vind je de mooiste groepsaccommodaties. Je kunt dus alle kanten op. Kies je voor een weekendje weg met familie en/of vrienden in Zuid-Limburg, dan kies je écht voor een andere omgeving. Verspreid in het Limburgse Heuvelland liggen de groepsaccommodaties die we voor je hebben geselecteerd. Het eindeloze uitzicht over de glooiende heuvels geeft een extra bijzonder gevoel tijdens je verblijf. Een beetje buitenlandgevoel, soms net de Toscane of het Sauerland. En dat gewoon in Zuid-Limburg.

Los van het gevoel in het buitenland op vakantie te zijn, is er in Zuid-Limburg ook veel te beleven. Lange wandelingen maken, langs de Geul of over de heuvels, samen naar het Drielandenpunt in Vaals, de grotten in Valkenburg bezoeken, een dagje naar Maastricht, even de grens over naar Aken, met een e-scooter of e-chopper door de heuvels toeren, picknicken in een wijngaard, wijnwandelen, biertjes proeven bij ‘t Hijgend Hert: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een paar tips voor een groepsaccommodatie in Zuid-Limburg

Heb je iedereen enthousiast gekregen om het familieweekend of de vriendenreünie in Zuid-Limburg door te brengen, dan tip ik je graag een aantal bijzondere groepsaccommodaties:

  • Hei 15 is naast B&B ook door een groep te huren. Alle kamers met eigen badkamer, fantastisch uitzicht over de heuvels, een hot tub te huur, vuurplaats in de tuin…
  • Hoeve Hurpesch blinkt niet alleen uit in interieur en kamers met privé badkamer, je kunt als groep ook een leuke kookworkshop volgen, een pizza-avond plannen of de sauna in de tuin reserveren.
  • De Heerlijkheid Vijlen is zo’n huis waar iedereen thuis is.

Veel plezier alvast met elkaar! Ik wens je herinneringen om nooit te vergeten!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken