Vrijstaand bad in een B&B kamer

3x spa & bed
Wellness: 3 tips voor een wellnessweekend België

Vrijstaand bad in een B&B kamer

Onszelf verwennen met een wellnessweekend moeten we eigenlijk eens in de zoveel tijd doen. Ontspannen, opladen en fris weer naar huis. Heb je er wel eens aan gedacht om een wellnessweekend in België te boeken? Ontdek deze bijzondere adressen bij onze zuiderburen: de mooiste B&B adressen met (privé) wellness faciliteiten. Doen!

1. Hoeve de Witte Gans

B&B Hoeve de Witte Gans is een romantische bestemming voor een verwenweekend samen met je lief. De 16e-eeuwse vakwerkhoeve is omgetoverd tot een sfeervolle plek, inspirerend en ingericht met oog voor detail, waar je in alle privacy geniet van een luxe en comfortabel verblijf. De Droomsuite heeft een inloopdouche in de vorm van een hart, kleine hartjes in de vloer en een bad op pootjes. Voor de ultieme belevenis huur je de Hooischuur erbij met een snoepwinkeltje, mini cinema en living met houtkachel. En… je mag gebruik maken van de sauna en hot tub. Om écht helemaal zen te worden boek je een massage in de sfeervolle massageruimte. Op en top ontspannen.

Hoeve de Witte Gans – Berg 8, B-3790 St. Martens Voeren

Droomkamer met bad op pootjes en een hemelbed

2. Lavendine Pure

Een relax B&B, hoe heerlijk klinkt dat? Bij Lavendine Pure in het Belgische Genk komt alles samen: een verwenontbijt, oprechte gastvrijheid, de locatie in de natuur en de privé wellness. Reserveer een weekend in combinatie met een van de arrangementen. Samen in de Finse sauna, de ultieme ontspanning tijdens een massage, bubbelen in de tuin… Nooit meer naar huis!

B&B Lavendine Pure – Volmolen 57, 3600 Genk

Man en vrouw genieten van hun voeten in het water

3. B&B De Ruttermolen

Bij deze luxe bed and breakfast, houdt de verwennerij niet op bij het ontbijt met huisgemaakte producten. Kom ontspannen, uitrusten en opladen aan de waterkant, van de rivier of van het zwembad. De Ruttermolen biedt je eigenlijk een all-in-one pakket. Naast luxe overnachten, opladen in de natuur en uitgerust weer naar huis gaan, geniet je als gast van vele extra’s. In de tuin ligt een zwembad met ligstoelen en langs de oevers van de Jeker vind je verschillende zitjes. Er is een sauna en whirlpool.

B&B De Ruttermolen – Ruttermolenstraat 20 3700 Rutten

Bed and breakfast in België met zwembad

Bekijk al onze tips voor een wellnessweekend

Overzicht