Smalle touwloopbrug naar boomhut hoog in de boom

Altijd leuk!
5x stoere adressen voor vaders

Smalle touwloopbrug naar boomhut hoog in de boom

Voor vaders/mannen hebben we de leukste, stoerste en meest originele bijzondere plekjes voor je op een rij gezet. Voor een nachtje of een weekendje weg. Zodat papa de stoere papa uit kan hangen, de handige jongen kan spelen, de charmante man kan zijn. Uitjes waarmee je de mannen écht verwend en die bovendien hun mannelijkheid benadrukken. Leuk toch!?

Ook leuk als cadeau! Waarom verras je jouw vader niet met een (mini)vakantie of weekend weg? Samen een nieuwe stad ontdekken, lekker eten en drinken en slapen op een bijzondere plek. Speciaal daarvoor  selecteren wij de 5 stoerste adressen, speciaal voor echte mannen. Wedden dat jouw vader/man nooit meer naar huis wil?

1. Als Tarzan in je eigen boomhut

Denk je wel eens: ‘Pap, je kunt de boom in?’ Dan is deze plek het perfecte cadeau. Echt iets voor stoere mannen, overnachten in een boomhut. Hoog in de bomen met wilde dromen… Je moet er wel even je best voor doen om er te komen!

Boomhut in Noord-Frankrijk

2. De Vreemde Vogel

Echt origineel overnachten doe je bij de Vreemde Vogel in Zuid-Holland. Het unieke buitenhotel bestaat uit bijzondere verblijven met een stoere uitstraling. In de SpaceMees komt de jongensdroom van menig vader uit, even voelt hij zich een echte astronaut! Hetzelfde geldt voor de Vuurvogel, speciaal voor vaders die vroeger alleen maar konden dromen van een leven als brandweerman…

Twee vogelhuisjes om in te slapen

3. Lucht- of zandkastelen?

Op het strand wordt elke vader blij. Helemaal als je dan ook nog aan het strand slaapt. Huur een strandhuisje voor een weekend en je hebt geen kind aan je kinderen én man! Urenlang vliegeren, zandkastelen bouwen, een frisse duik voor stoere papa’s en ‘s avonds samen romantisch naar de zonsondergang staren. Iedereen intens gelukkig!

Huur een strandhuisje in Den Haag. Een huisje met openslaande deuren op het strand.

4. Retro roadtrip met het Blauwe Busje

Wat is nou leuker dan samen de weg op en lekker touren? Huur een vintage Volkswagen camperbusje die luistert naar de naam Blauw Busje. Stip vooraf een route uit of ga gewoon lekker op pad. Slaap in een luxe hotel, kampeer in de natuur en doorkruis de leukste dorpjes. Voel je zo vrij als een vogel en maak er een onvergetelijke week van!

 

5. De leukste thuis

Is jouw vader altijd de leukste thuis? Geef een nachtje in een pipowagen cadeau, dan kan hij een heel weekend Pipo de Clown uithangen. En jij gaat gezellig mee als Mamalou, lekker samen lachen!

Bloeiende roze rozen voor een witte pipowagen

Waar wacht je nog op? Boek een verblijf en verras jouw vader met een onvergetelijke (mini)vakantie!

Lees ook deze 10 tips voor een bijzonder weekendje weg met kinderen.

Overzicht