Ga je mee, naar zee?
België: 5x bijzonder overnachten aan de kust

Een zomerse vakantie aan zee is altijd een goed idee. Hele dagen aan het strand, zonnebaden, zandkastelen bouwen, zwemmen, suppen, vliegeren en daarna ‘thuiskomen’ in een hip vakantiehuis of een gastvrije B&B dichtbij. Dit zijn de 5 fijnste logeeradressen aan de Belgische kust van Knokke tot aan de Panne.

1. Groepsaccommodaties Zalig aan Zee

Verzamel vrienden en familie, de stoere strandhuizen van Zalig aan Zee hebben plaats voor 10-24 personen. De huizen liggen verspreid door Knokke-Heist en Blankenberge, hebben allemaal een tuin met buitenhaard, veranda of loungehoek. Ze zijn bedoeld om gezellig met vrienden, familie en kinderen vakantie te vieren. Samen uitwaaien, vliegeren, lange strandwandelingen maken, kokerellen, buiten eten en het leven vieren.

Zalig aan Zee – Meerlaan, Knokke-Heist

2. B&B Jeanne Nieuwpoort

Je bent bij Jeanne B&B niet alleen welkom om te komen logeren, er wordt ook een goede lunch en brunch geserveerd. Jeanne bevindt zich in het historische hart van Nieuwpoort-Stad. De drie gastenkamers zijn met veel liefde en energie gerenoveerd. Heerlijk thuiskomen na een dagje aan zee!

Jeanne – Kerkstraat 11, Nieuwpoort

3. Vakantiehuis Vitamin Sea

In de Belgische badplaats Koksijde ligt dit voormalige vissershuisje, nu omgetoverd tot 4-persoons vakantiehuis. Op 2 kilometer van het strand is het hier aangenaam vertoeven. De ligging in de woonwijk doet geen afbreuk aan je vakantiegevoel. Het gerenoveerde huisje is heerlijk licht en heeft een fijne, beschutte tuin.

Vitamin Sea – Veurnelaan, Koksijde

4. Summertime B&B

Nog zo’n fijne plek in Koksijde: Summertime B&B, op 2,5 km van zee. De eerste keer dat je hier naar toe gaat, rijd je er gegarandeerd aan voorbij. Aan de buitenkant valt de B&B niet echt op. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Ervaar het luxe gevoel van een sterrenhotel met de gastvrijheid en het persoonlijke van een bed & breakfast.

Summertime – Robbert Vandammestraat 40, Koksijde

5. Vakantiehuis L’Oiseau des Dunes

L’Oiseau des Dunes is een charmante vakantiewoning voor 8 personen, in de Belgische badplaats Koksijde. Het luxe vakantiehuis ligt op 500 meter van de duinen, van natuurreservaat de Hoge Blekker, waar diverse wandelingen starten en op twee kilometer van zee.

L’Oiseau des Dunes – Koksijde

Lees meer over de Belgische Kust

P.S. Ontdek ook de lekkerste adressen langs de Belgische Kust, van Oostende tot De Panne.

Overzicht