Écht bijzonder!
Cadeautip: Verrassingsweekendjes en uitstapjes

Op zoek naar een cadeau voor je vriendin, vriend, geliefde, collega? Het is nog niet zo eenvoudig om een passend cadeau te vinden. Veel hebben we al of kopen we als we het nodig hebben. Maak het jezelf makkelijk en kies niet voor een ‘product’, maar voor een beleving! Maak je cadeau écht speciaal door iets bijzonders te geven. Een dagje weg, een origineel uitje, een overnachting of misschien zelfs een verrassingsweekend. Laat je inspireren door onze tips!

Een romantisch uitje

Unieke ervaringen om cadeau te geven aan je lief, omdat de liefde gevierd moet worden! In plaats van een gewoon cadeautje te geven, geef je een belevenis, een romantisch nachtje weg. Je moet er wel even creatief voor aan de slag. Voorafgaand aan het daadwerkelijke cadeau geef je een speurtocht, een route langs herinneringen, mooie momenten samen, plekjes die voor jullie van betekenis zijn. Aan het einde van die speurtocht vindt de ontvanger de bestemming.

Pak je romantische uitje of weekendje weg mooi in. Met eigen foto’s en herinneringen maak je het persoonlijk. Neem er de tijd voor, zo geef je niet alleen een bijzonder cadeau maar beleef je er zelf ook veel voorpret aan. En dat is vaak zo’n leuk onderdeel van het geven!

 

De leukste uitstapjes

Je beste vriendin, die ene collega die een jubileum viert, opa en oma die wel eens iets extra’s verdienen; verras ze met een bijzonder uitstapje. Iedereen vindt het leuk om eropuit te gaan! En het leuke is, er zijn zoveel originele dagjes uit en uitstapjes, je vindt altijd een passend cadeau. Wat dacht je van een tandemtocht met picknickmand, een rondvaart door de Biesbosch of fluisterboot varen in Giethoorn, wadlopen vanaf Hippolytushoef (waar?), garnalen vissen, een Twizy huren of een stadswandeling door Heusden. Je kunt het zo gek niet bedenken, er is voor iedereen iets bijzonders te vinden. Maak het extra leuk door je uitstapje mooi in te pakken. Wedden dat er nog lang over nagepraat wordt?

Meer weten?
Inspiratie: 50 leuke dingen doen in Nederland

Heerlijke high tea

Wil je zelf ook genieten van het cadeau dat je geeft? Reserveer een lekkere high tea op een bijzondere locatie. Gezellig om samen te zijn, te kletsen en het leven te vieren, maar ook leuk om samen met vriendinnen, moeders of… te geven. Kies voor een high tea op een bijzonder plekje, dan begint het feest al bij aankomst. Een eerste glimlach bij het zien van de locatie, een tweede grote glimlach bij het zien van al het lekkers dat geserveerd wordt en met een nog grotere glimlach op weg naar huis nagenieten!

Meer weten?
Bekijk: de leukste high tea adressen

Lees ook:

Overzicht