Een paar vespa scooters op een rij. Leuk om te huren voor een romantisch uitje

Samen een dagje genieten
Romantisch uitje

Een paar vespa scooters op een rij. Leuk om te huren voor een romantisch uitje
Wil je er met zijn tweeën een dagje tussenuit? Ga dan eens weg van de massa en kies voor een bijzonder en romantisch uitje. Denk daarbij niet meteen aan jullie vaste eetcafé en een bioscoopje – er zijn zoveel andere manieren te bedenken om samen te zijn en mooie herinneringen te maken!

Romantische roadtrip

Wat denk je bijvoorbeeld van een romantische roadtrip? Op verschillende plekken in Nederland kun je een oldtimer huren om mee op pad te gaan. Of ga samen op de scooter zitten om de mooiste plekjes in de omgeving op te zoeken. Je kunt natuurlijk zomaar wat rondrijden en kijken waar je terechtkomt. Maar als jullie liever een doel hebben, zijn er vaak ook routebeschrijvingen beschikbaar, die jullie naar de leukste tussenstops brengen. Om je romantische uitje compleet te maken reserveer je er een goed gevulde picknickmand bij.

Een oldtimer blauwe minicooper met op de motorkap een picknickkleed met gevulde picknickmand
Een dagje toeren met een oldtimer.

Romantiek in de natuur

Of misschien zoek je liever de natuur op? Want wat is er nou romantischer dan samen met een mand vol lekkers op een picknickkleed de tijd vergeten? Voel de grassprietjes of zandkorreltjes kriebelen tussen je tenen en kijk samen eindeloos naar de wolken die voorbijglijden, of de sterren die al beginnen te fonkelen. Zo maak je je uitje extra romantisch: huur een sloep of fluisterboot en ga het water op (mét picknickmand). Romantiek gegarandeerd!

Totale ontspanning tijdens een romantisch uitje

Ook een dagje naar de spa kan romantisch zijn. Niet naar zo’n groot wellnesscentrum uiteraard, maar naar een kleinschalige spa waar jullie samen genieten van massages, de sauna, een speciale schoonheidsbehandeling, een lichte lunch…

De NatuurSpa in Overloon, het Betuwsch Badhuys of bijvoorbeeld de Rijsgaardhoeve aan de rand van de Veluwe zijn goede opties voor je romantische dagje wellness.

Bekijk alle kleinschalige wellness adressen.

Samen een dagje uit naar een kleinschalige spa of wellness: een boerderij met rieten dak met zwemvijver ervoor.
Rijsgaardhoeve

Liefde gaat door de maag

Mochten jullie toch uit eten willen, kies dan eens voor iets anders dan jullie vaste stek op de hoek. Er zijn zoveel leuke hotspots met allerlei lekkers te vinden. Wat denk je van een uitgebreide high tea bij een theehuis? Of proef gerechten van over de hele wereld bij foodtrucks, in een markthal of bij exotische restaurantjes. Op die manier wordt samen eten een belevenis op zich en is het bijna alsof je samen op vakantie bent geweest.

Als je niet al zin had om een romantisch dagje weg te gaan plannen, dan heb je het nu vast wel gekregen. Welk onvergetelijk romantisch uitje past helemaal bij jullie?

Na je romantische dagje samen nog helemaal geen zin om naar huis te gaan? Blijf slapen bij een van de adressen.

Romantisch overnachten?

De high tea: een etagere vol lekkers, op een dienblad.
High tea bij H-Eerlijk

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken