Op je kamer of aan het strand, een genietmoment voor jezelf.

De mooiste sauna's
Tip: de fijnste spa & wellness adressen

Op je kamer of aan het strand, een genietmoment voor jezelf.

Vind jij een bezoek een een spa & wellness ook zo fijn? Lekker een dagje onthaasten in de sauna, totale ontspanning met je partner of vriendinnen? Even helemaal niets hoeven behalve genieten. En dat kan volop bij de spa & wellness adressen die we voor je geselecteerd hebben. Kleinschalig, sfeervol en met persoonlijke aandacht, zodat het je aan niets ontbreekt. Ontdek de fijnste wellness adressen in Nederland.

Tip 1. Betuwsch Badhuys

Het Betuwsch Badhuys is een kleinschalige wellnessboerderij, tussen de weilanden in de Betuwe. Kom naar de sauna met uitzicht over de landerijen, relax in de boomgaard, ontspan op de hooizolder. Reserveer een heerlijk arrangement met beautybehandeling, een massage, een lekkere lunch of smoothie in de hot tub. Of wat dacht je van een complete metamorfose? Herboren naar huis!

De kleinschalige sauna van het Badhuys is ook privé af te huren, voor twee of voor een dagje met je vriendinnen.

Betuwsch Badhuys – Lienderveldsestraat 10, Lienden

Overnachten in de privé wellness

Tip 2. De Oeverhorst in het Vechtdal

De ultieme wellness beleving? Die ervaar je bij de Oeverhorst in het Vechtdal. Alleen de locatie aan de rivier de Vecht is al adembenemend. Tel daarbij de luxe, het comfort, het uitzicht én de wellness faciliteiten en je weet zeker dat je niet meer naar huis wilt. Wat denk je van een privé sauna, massagebad en douche met stoomcabine? Of de whirlpool in de tuin, de buiten haard …

De Oeverhorst – Kemminckhorstweg 2, Dalfsen

whirlpool in de tuin van de wellness

Tip 3. Fort Resort Beemster

Oké eerlijk, Fort Resort Beemster is niet kleinschalig. Maar de locatie is zo bijzonder dat dit resort mag niet ontbreken in het rijtje van bijzondere spa & wellness adressen. Fort Resort Beemster bevindt zich in een stoer fort, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het fort is prachtig gerenoveerd en de wellness wordt zo duurzaam mogelijk gedraaid. Kom voor een dagje ontspannen in een unieke omgeving: in een van de sauna’s, de whirlpool, het kruidenbad of een ontspannende yoga sessie. Bij mooi weer is het heerlijk op het strand, in een van de hangmatten of op het Bali eiland. Ook leuk, 1x per maand is er een speciale zondag voor kinderen.

Fort Resort Beemster -Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster

Fort Beemster, onderdeel van de Stelling van AmsterdamEen rij fauteuils voor een betonnen bunkerwand

Tip 4. De Rijsgaardhoeve

Aan de rand van de Veluwe ligt de Rijsgaardhoeve. De rit ernaar toe werkt al ontspannend, door de bossen en vervolgens slingerend over een landweg naar de mooie boerderij. De wellness bevindt zich in een nieuw gebouwde authentieke schaapskooi. De rust omarmt je zodra je binnenstapt. Ontdek de weldaad van Oma’s Kruidenkeuken, laat je lichaam lekker opwarmen in het stookhok, stap in de tobbe of neem een modderbad. Opgeladen weer naar huis.

De Rijsgaardhoeve – Oostendorperstraatweg 22A, Elburg

Samen een dagje uit naar een kleinschalige spa of wellness: een boerderij met rieten dak met zwemvijver ervoor.Twee cabines waarin je gaat stomen met de geur van hooi om je heen

Je dagje wellness combineren met een nachtje?

Bekijk snel onze adressen voor een wellness weekend!

 

Overzicht