Groepsaccommodatie in Friesland met woonkamer met grijze bank met daarboven verschillende schilderijen

Een uitgebreid aanbod!
Groepsaccommodaties Friesland

Groepsaccommodatie in Friesland met woonkamer met grijze bank met daarboven verschillende schilderijen
Hoe komt het toch dat er zoveel gezellige groepsaccommodaties zijn in Friesland? Eigenlijk is het heel logisch. Friesland biedt heel veel ruimte en mogelijkheden voor buitenactiviteiten – ook voor groepen. Daar horen leuke plekken om te overnachten natuurlijk gewoon bij.

Actief in de Friese natuur

Het landschap in Friesland lijkt er gewoon voor gemaakt te zijn om lekker actief te zijn in de natuur. Outdoor-activiteiten die waarschijnlijk als eerste bij je opkomen als je aan Friesland denkt, zijn zeilen en schaatsen. Maar er is meer, zoals:

  • Wandelen
  • Fietsen
  • Wadlopen
  • Kitesurfen
  • Sloepvaren
  • Skûtsjesilen
  • En natuurlijk fierljeppen

Samen actief bezig zijn is gezellig. Je bent ontspannen, maakt plezier, komt nader tot elkaar en maakt mooie herinneringen voor later.

Varen in Friesland

Groepsaccommodaties in Friesland

Al die mogelijkheden maken Friesland ideaal voor groepsactiviteiten, of het nu om een familie- of vriendenweekend gaat, of om een teambuilding met een vereniging of bedrijf. Logisch dus dat er ook volop groepsaccommodaties in Friesland zijn. Daar kun je niet alleen allemaal slapen, maar ook samen koken en eten, samen spelletjes doen (binnen en buiten) en samen van alles bespreken.

Hip, comfortabel en gezellig!

Voor iedereen die bij een groepsaccommodatie denkt aan een oude stal met stapelbedden erin, is er goed nieuws. Veel groepsaccommodaties in Friesland zijn sfeervol ingericht en doen meer denken aan een hippe vakantiewoning dan aan een kampeerboerderij met slaapzalen. Niet afzien dus, maar met zijn allen lekker inspannen en ontspannen in een op en top verzorgde omgeving.

It Flinkeboskje

Op pad in het land van de pompeblêden

Als jullie dan toch in Friesland zijn, is er ook nog eens van alles te zien. Bezoek bijvoorbeeld eens een stad als Leeuwarden of Dokkum, of ga de natuur in bij de Friese wouden, N.P. de Alde Feanen of de Wadden op.

Heb jij al een groep in gedachten waarmee je Friesland wel eens beter zou willen leren kennen? Bekijk dan meteen de leuke groepsaccommodaties in Friesland die we voor je hebben gevonden. Voor je het weet, zitten jullie er al.

Bekijk ook deze groepsaccommodaties in Nederland.

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken