Terras van groepsaccommodatie in de schemering

De fijnste adressen
Hippe en sfeervolle groepsaccommodaties

Terras van groepsaccommodatie in de schemering

Groepsaccommodaties zijn er in overvloed. Of je nu een vriendenuitje moet organiseren of voor de hele voetbalclub een groepsverblijf zoekt, je vindt ze in alle vormen en maten. Helaas hebben de groepsaccommodaties een beetje een suf en saai imago. Overal diezelfde hufterproef leren bankstellen en stoelen aan de eettafel. Sfeer & gezelligheid ontbreken, het moet vooral praktisch zijn. Jammer, het hoeft niet zo!

Herken je dat? Je bent gevraagd het jaarlijkse vriendenweekend of de familiereünie te organiseren, maar het lukt je maar niet dat ene fijne vakantiehuis te vinden waar jong & oud zich thuis voelen. Zoek niet langer, ik heb de mooiste en fijnste groepsaccommodaties voor je op een rij gezet.

Tijdens onze zoektocht naar bijzondere plekjes ontdekten we een paar echte parels. Hippe, eigentijdse vakantiewoningen voor grote en kleine groepen. Verspreid over Nederland vind je de meest uiteenlopende groepsaccommodaties. Van huizen in een voormalige varkensschuur tot karakteristieke vakwerkwoningen in Zuid-Limburg, van nieuw gebouwde vakantiewoning, volledig aangepast aan alle eisen, tot villa’s aan het strand. Kijk je even mee bij deze hippe groepsacommodaties:

Tip 1. Groepsaccommodatie Heerlijkheid Vijlen

In Zuid-Limburg ligt de charmante groepsaccommodatie de Heerlijkheid Vijlen, met plaats voor 14 personen. Gastheer Bas en gastvrouw Jeannette hebben de authentieke details op een mooie manier samengebracht met modern comfort. Een warme en sfeervolle groepswoning. Terras van groepsaccommodatie in de schemering

Tip 2. it Dreamlân in Friesland

Helemaal aan de andere kant van Nederland, in Friesland, liggen de nieuwe design vakantiewoningen van it Dreamlân. De woningen bieden elk plaats aan 2-6 personen en worden samen verhuurd als groepsaccommodatie voor 20 personen, met een gezellige gemeenschappelijke ruimte om te koken.

De gemeenschappelijke ruimte van de 24-persoons groepsaccommodatie.

Tip 3. ‘t Keampke in Twente

In het oosten van ons land liggen de groepswoningen van ‘t Keampke. Traditionele Twentse boerderijen in een modern jasje. Hip ingericht, je zou er zo willen wonen. En ‘t mooie is, bij Margret en Henri kan iedereen terecht! Favoriet? De 16-persoons groepsaccommodatie Buiten. Met veranda, houtkachel binnen en buiten, gezellige zithoek, lange eettafels, Pip behang, sfeervolle details en hangstoelen… Ouderwets genieten op een eigentijdse plek!De nieuwe groepsaccommodatie voor 16 personen.

Tip 4. Hoeve Hurpesch in Zuid-Limburg

De vakwerkhoeve van Cecile en Bart in Zuid-Limburg is een pareltje. Met liefde en aandacht gerenoveerd tot een sfeervolle groepsaccommodatie. Hoeve Hurpesch heeft tien slaapkamers en negen badkamers. Een woonkamer met haard en de keuken is misschien wel het mooiste plekje in huis. Hier geeft Cecile ook graag kookworkshops. Wat denk je van een avond pizza bakken in de hout gestookte oven buiten?

Tip 5. Wiendsels in Drenthe

De Drentse groepsaccommodatie Wiendsels is aan de buitenzijde een authentieke boerderij, charmant en rietgedekt. Van binnen is het huis hip, warm en gezellig. En bovenal comfortabel. Er is plaats voor 20 personen, de slaapkamers hebben privé badkamers, de zithoek heeft een gezellige haard en buiten vind je een overdekt terras met lange tafel en stoelen. Een huis met het gevoel van thuis.

Gedekte lange tafels in het gras

Tip 6. Kasteelboerderij d’Ouffenhoff in Noord-Limburg

In kastelendorp Baarlo ligt Erfgoedlogies d’Ouffenhoff. Een van de hippe (groeps)accommodaties is Kasteelboerderij D’Ouffenhoff met plek voor 20 personen. 9 slaapkamers, 9 badkamers; wat een gemak! Veel ruimte, een speelhoek voor de kinderen en een grote tuin erbij. Huur een kok aan huis, laat een hot tub in de tuin zetten en laat de boodschappen verzorgen: iedereen vrij en blij!

Zithoek nr 2 in de kasteelboerderij met een bank en losse fauteuils

Tip 7. Nieuw Leven op Texel

Nieuw Leven op Texel is de meest duurzame accommodatie van Europa. Alleen dat is al fijn om hier te zijn. Tel daarbij de ecologische zwemvijver, de luxe kamers met eindeloos uitzicht, een sauna in de wellness suites, de vele luxe extra’s, de locatie op Texel… en je weet dat je vrienden en/of familie moet gaan verzamelen. Of je nu met 12, 24 of 36 komt; plek zat!

Tip 8. Bosvilla TerSpegelt in Brabant (12 pers.)

Bosvilla TerSpegelt heeft alles wat je wenst voor een geslaagd verblijf: een grote eet-/woonkamer waar je gezellig met elkaar geniet aan de lange eettafel. Relaxen in de zithoek, een potje tafelvoetbal spelen, genieten op het overdekte terras, een stukje wandelen in het ‘eigen’ bos, het kan allemaal!

Grasveld met huis met 2 bomen en blauwe lucht met wolken

Tip 9. 53° Noord op Schiermonnikoog (12 pers.)

Een luxe 12-persoons strandhuis op het mooie waddeneiland Schiermonnikoog. 53° Noord is uniek gelegen aan de rand van de duinen en op 150 meter van het strand! Een heerlijk adres voor een vakantie aan zee. Licht, zonnig, stijlvol; met open haard en sauna!

Zithoek in de serre van groepsaccommodatie op Schiermonnikoog

Tip 10. De Hooiberg in Twente (18 pers.)

De rust, ruimte en het comfort van deze vakantiewoning staan garant voor een onbekommerde vakantie in Twente, voor jong & oud. Genieten bij de houtkachel, in de hot tub en fijne gesprekken rond het kookeiland van de Hooiberg.

Tip 11. De Dorpswoning in Brabant (17 pers.)

De Dorpswoning biedt een uniek concept voor een weekendje weg, een familiereünie of een heerlijke vakantie in het Brabantse land. Of je nu kiest voor een verblijf in de voormalige schaapskooi, een landhuis of op niveau; bij elk huis ervaar je rust, ruimte, de Brabantse gastvrijheid en het echte dorpsleven!

Tip 12. De Vrijheerlijkheid in Zuid-Limburg (12 pers.)

Hoeve de Vrijheerlijkheid ligt op zo’n schilderachtige locatie, dat je bijna niet kunt geloven dat je nog in Nederland bent! Sfeervolle vakantiewoningen op een oude boerderij, hartjes, bloemen, lange tafels, een haard, een bloeiende boomgaard, grazende koeien, de geur van huisgemaakte vlaai… Warmte omringt je!

Dus, ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de familiereünie, het vriendenuitje, een brainstormsessie of workshops? Neem jij graag opa & oma mee op vakantie? Verras je gezelschap met een van de mooie en hippe groepsaccommoaties!

Bekijk ook even het overzicht van de mooiste groepsaccommodaties.

Overzicht