Bijzondere groepsaccommodatie, open keuken en lange tafel met allemaal andere stoelen

Met familie en vrienden
Tip: 5 bijzondere groepsaccommodaties in België

Bijzondere groepsaccommodatie, open keuken en lange tafel met allemaal andere stoelen

Met familie of vrienden op weekend of vakantie? In deze fijne woningen maak je samen de mooiste herinneringen: 5 bijzondere groepsaccommodaties in België.

Tip 1. Villa Veldzicht

Villa Veldzicht is een droomhuis! Lekker hip ingericht, voorzien van alle comfort en met alles wat je wenst op vakantie. Een warm en persoonlijk onthaal, heerlijke Auping-bedden, iedereen een eigen badkamer (met inloopdouche of designbad!), een gezellige leefkeuken en een loungehoek op het terras met fan-tas-tisch uitzicht.

Waar? In Attenrode, Vlaams Brabant.
In de buurt van de Hagelandse heuvels, de bloesem van Haspengouw en ál het leuks van Leuven! Geschikt voor maximaal 10 personen. De villa heeft vijf slaapkamers.

QmFka2FtZXI=

SHVpcw==

U2xhYXBrYW1lcg==

Tip 2. ZaligAanZee

ZaligAanZee heeft zes stoere strandhuizen: grote, open ruimtes, veel licht, steigerhout en beton, kingsize bedden & bedstedes voor de kindjes en díe tuinen! Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zit je je hier in de kussens of eet je met z’n allen aan de lange buitentafel. Wat een zaligheid!

Waar? In Knokke of Blankenberge, aan de Belgische kust.
In de buurt van de leukste strandtenten, koffiebarretjes, restaurants en boetiekjes aan zee. Brugge ligt op ’n boogscheut! Geschikt voor 10 tot 20 personen, elk van de zes woningen is weer anders.

Tip 3. Samuus

Vakantiehuis Samuus is een heerlijk huis voor grotere groepen. Een plek waar jong en oud het heerlijk hebben. Ieder vindt zijn eigen plekje in een van de zithoeken. Er is een speciale hangplek met groot beeldscherm. Maar ook in de tuin is het fijn, met een groot veld om te voetballen, een zonnig terras met lange tafel.

Waar? In Brakel, Oost-Vlaanderen.
Geschikt voor maximaal 32 personen. Prijs op aanvraag.

Groepshuis met grasveld met voetballende jongerenLichte eetkamer met blauwe wand met meerdere tafels en gekleurde stoelen

Tip 4. GLUK

GLUK vakantiehuis: alleen van de naam ga je al stralen! GLUK, geluk… Het luxe design vakantiehuis staat in de Westhoek en biedt je vele extra’s waaronder een zwembad en een sauna. Bijzondere momenten en herinneringen maken voor het leven gaat hier vanzelf.

Waar? In Zonnebeke, in de Westhoek
Geschikt voor maximaal 17 personen.
Vanaf 1590 euro per weekend.

Overnachten met wellnessDesign vakantiehuis België

Tip 5. De Lieshoeve

De Lieshoeve is een unieke woning gelegen in de bossen van Arendonk. Origineel ingericht, met een toffe mix van vintage en industrieel en een gi-ga tuin. Met z’n allen ontbijten aan de grote buitentafel, op de loungebank op het overdekte terras, rond het kampvuur, in de hot-tub, op het boombed…

Waar? Aan de Hoge Vijvers in Arendonk, op de grens van België met Nederland.
In de buurt van Antwerpen en Eindhoven, leuk voor een dagje stad!
Geschikt voor maximaal 12 personen.
Vanaf €872 per midweek.

S2V1a2Vu

V29vbmthbWVy

De voordelen van luxe vakantiehuizen op een rij

Overzicht