Romantisch hotel met slaapkamers in wit en zacht roze

Een speciaal moment samen
Romantische hotels

Romantisch hotel met slaapkamers in wit en zacht roze
Heb je iets te vieren? Net verliefd, verloofd, getrouwd? Of wil je even lekker samen een weekendje weg? Reserveer een verblijf bij een romantisch hotel. Op een unieke locatie, met een romantische suite of hemelbed, een ontbijt op bed... Samen in de hot tub, met een wijntje bij de haard: op en top romantisch!

Romantisch samen zijn

Het kan zo fijn zijn, even samen weg naar een romantisch hotel. In de hectiek van het dagelijks leven vergeten we wel eens tijd voor elkaar vrij te maken. Opgeslokt door onze verplichtingen, de kinderen die aandacht vragen of het drukke sociale leven is romantiek het laatste waar we aan denken. Maak tijd vrij voor elkaar. Een romantisch verblijf in een hotel geeft je relatie weer een extra boost en zorgt er voor dat je elkaar weer ‘vindt’.

Een romantisch hotel aan zee of in de stad?

Soms ben je echt toe aan een bijzonder en speciaal weekend met de liefste. Kies voor jullie tijd samen voor een romantisch hotel, zodat je optimaal geniet van het samen zijn. Of je nu kiest voor een liefdevol weekend aan zee, waarbij je lekker gaat uitwaaien op het strand, hand in hand of een gezellig weekend naar de stad, de basis van een goed hotel is zo fijn!

Bijzondere romantische hotels met extra’s

De hotels die we geselecteerd hebben, bieden allemaal iets extra’s. Een hot tub in de tuin (Die je echt moet reserveren hoor! Op en top romantisch!), een goed restaurant voor een romantisch diner voor twee, een zalige wellness waar je je kunt laten masseren of een suite met bad met zeezicht…

Kijk snel bij onze tips voor een romantisch hotel, plan een datum en geniet samen!

Ook leuk, combineer met een romantisch uitje!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken