Luxe boomhut in een weiland, een bijzonder plekje voor een leuk weekendje weg in Nederland

Dromen in de bomen
Tip: Boomsuite Life is Good

Luxe boomhut in een weiland, een bijzonder plekje voor een leuk weekendje weg in Nederland

Je hebt boomhutten en luxe boomhutten. De Boomsuite van Life is Good Luxury Suites in Brabant is een hele luxe boomhut. Een droomhut!

Je kunt de boom in

Op een zonnige dag rijd ik naar Brabant. Niet ver van Den Bosch liggen, een beetje verstopt in het groen, de luxury suites van Life is Good, van Jeroen en Mandy. Aan een doodlopend landweggetje ligt een karakteristieke Brabantse boerderij met daarbij de luxe B&B kamer en op het erf een superdeluxe boomsuite. Een uniek ontwerp in Nederland.

Wanneer ik net de auto geparkeerd heb, zwaait de poortdeur open waarbij Mandy me verwelkomt met de woorden: ‘Hoi Marleen, je kunt de boom in!’. Normaal gesproken niet zo’n warm welkom; bij Mandy en Jeroen klinken deze woorden je als muziek in de oren.

Niet geheel zonder trots neemt Mandy me mee naar de grootste boom op het erf. Bij de eerste blikken word je wel even stil: wat een imposant en robuust bouwwerk. 

Een superdeluxe boomhut

Word je van de eerste aanblik al stil, eenmaal boven val je helemaal van de ene verbazing in de andere. Als eerste schiet je blik door de grote glazen gevel naar buiten. Wauw… wat een uitzicht! Het grote bed is de tweede eyecatcher. Comfortabel, met mooie kussens en boven het bed een glazen koepel om samen naar de sterren te staren. Romantisch! Denk je dat dat alles is? Loop dan even je privé badkamer in, met regendouche én sauna.

Zet een kopje koffie of thee of schenk een glas wijn in, zoek een plekje op je grote terras, zak in je stoel en ontspan… Hier wil je zijn, hier wil je blijven. Het ultieme romantische relaxadres!

Bed in boomhutZachte kussen op comfortabel bedUitzicht vanuit bed in boomsuiteuitgebreid ontbijt

Pssst… in de ochtend brengt Mandy het ontbijt aan de deur, een goed gevulde picknickmand met lokale lekkernijen en streekproducten.

Iets voor jou? Neem snel een kijkje bij de Boomsuite

 

Overzicht