Glooiend landschap met schapen

Zoveel mooie huizen
Vakantiehuis Limburg

Glooiend landschap met schapen
Op vakantie naar Limburg? Ik laat je graag de mooiste huizen van de provincie zien. Van het smalle noorden tot het heuvelachtige zuiden van Limburg; stuk voor stuk bijzondere, sfeervolle huizen voor een weekendje weg of vakantie.

Waar ga je heen in Limburg?

Als vakantiebestemming heeft Limburg veel te bieden. Van weilanden en akkers tot rivierenland langs de Maas en het Heuvelland in het uiterste zuiden. Hier in de heuvels ervaar je zelfs een beetje ‘buitenlandgevoel’ tijdens je vakantie. Genoeg te kiezen dus tijdens een weekendje weg of een langere vakantie in een vakantiewoning in Limburg.

Hou je van strand en watersporten? Kies voor een vakantiehuis in de buurt van de Maasplassen. Ben je een natuurliefhebber? Je kunt je hart ophalen in de Nationale Parken De Maasduinen en De Meinweg. Uiteraard vind je in het Limburgse Heuvelland ook prachtige bossen en natuur.

Wijngaard in het Limburgse Heuvelland

Waarom kiezen voor een vakantiehuis in Limburg?

Uiteraard ben je vrij om te kiezen waar je gaat overnachten in Limburg. Maar kijk zeker even bij het aanbod aan bijzondere huisjes in deze provincie.Een aantal redenen om voor een van deze vakantiewoningen in Limburg te kiezen:

  • Sommigen bevinden zich in een authentiek vakwerkhuis, je pikt gelijk de sfeer op.
  • De locatie van de huizen is uniek. Bijvoorbeeld in het Limburgse Heuvelland met fantastisch uitzicht of op het platteland in alle rust.
  • De inrichting is met zorg gekozen. Warm, sfeervol en comfortabel.
  • In een vakantiehuis heb je alle vrijheid en alle tijd om zelf te bepalen hoe je dag eruit ziet.
  • De huisjes in Limburg zijn er in alle soorten en maten. Van knusse huisjes voor twee tot grote vakantiehuizen voor een groep.
Limburgse vakwerkhoeve met vakantie appartementen

De mooiste huisjes in Limburg

Heb je plannen om een weekendje weg of op vakantie naar Limburg te gaan? Kies voor een bijzonder vakantiehuis en geniet net een beetje meer van je vrije dagen. Laat je inspireren door het aanbod op Bijzonder Plekje en prik snel een datum. Tijd om te gaan genieten!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken
Zoveel mooie huizen

Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis in Limburg? Bekijk de huisjes die we hebben geselecteerd; de krenten uit de pap!