Het strand in Zeeland

Een huisje huren in Zeeland
Vakantiehuis Zeeuws-Vlaanderen

Het strand in Zeeland
Wil je graag op vakantie naar Zeeuws-Vlaanderen? Huur een huisje hier in Zeeland en ontdek de charme van deze regio. Met België dichtbij, lange stranden, rustige polders en charmante stadjes is er veel te zien, doen en beleven vanuit je vakantiehuis.

Wie, wat, waar in Zeeuws-Vlaanderen?

Zeeuws-Vlaanderen ligt in het zuiden van ons land, in Zeeland en grenst aan België. Dit stukje Zeeland wordt door de Westerschelde van de rest van de provincie gescheiden en is daardoor een bestemming op zich. Van Cadzand aan de kust tot aan het Verdronken Land van Saeftinghe: ontdek de schoonheid van Zeeuws-Vlaanderen tijdens een weekendje weg of vakantie in een van de bijzondere huisjes die we hebben geselecteerd.

Met bourgondische invloeden vanuit België en Zeeuwse roots vind je hier een heerlijke vakantiebestemming met voor ieder wat wils: lange stranden langs de kust, gezellige (vesting-)stadjes als Hulst en Sluis en natuurgebieden zoals Het Verdronken Land van Saeftinghe en de Verdronken Zwarte Polder. En met Brugge, Gent en Knokke dichtbij: perfect voor een afwisselende vakantie vanuit je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen.

Wat ga je doen in Zeeuws-Vlaanderen?

Zoek je een zonnige zomervakantiebestemming voor met je gezin? Een leuke bestemming voor een familieweekend? Een romantisch uitje voor samen of een plek voor een actieve vakantie? Huur een huisje in Zeeuws-Vlaanderen en je wordt niet teleurgesteld!

Er is zoveel te zien, doen en beleven, ik geef je graag een paar tips:

  • Maak een stadswandeling door vestingstad Hulst.
  • Ga wandelen over het vlonderpad in de Zwarte Verdronken Polder.
  • Volg de Wallenwandeling rondom Retranchement.
  • Ga blokarten op het strand.
  • Bewonder de vuurtoren bij Breskens en strijk na afloop neer op een terrasje bij Loods Tien.
  • Ga op de koffie of haal een ijsje bij Fonteyn in het leuke Groede.
  • Huur fietsen en rijd naar Theetuin in de Morelleput.
  • Reserveer een tafel bij de 6 Linden.
  • Volg de kustlijn van Cadzand naar Breskens op de fiets
  • En verder krabbetjes vangen, zandkastelen bouwen, ijsjes eten, wandelen door de polders, de grens over naar België, dineren in een van de restaurants met Michelin-ster en… en…
Zwart witte vuurtoren op het strand in Zeeuws Vlaanderen

Een huisje huren in Zeeuws-Vlaanderen?

Enthousiast geworden over dit bijzondere stukje Zeeland? Kies voor een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen om de omgeving op je gemak te verkennen.

We hebben een aantal bijzondere huisjes voor je geselecteerd. Van het knusse en romantische Bakhuisje Zeeland tot het moderne Huis Bresjes. Van slapen op het strand in een strandhuisje tot een duinhuis aan zee.

Veel plezier met ontdekken!

Unieke strandhuisjes op het strand van Groede in Zeeland.

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken