Tafel met krukjes en hippe lampen erboven

In hartje stad
Groepsaccommodatie Zalig in Antwerpen

Tafel met krukjes en hippe lampen erboven

Regel jij dit jaar jullie jaarlijkse vrienden- of familieweekend? Ik tip je heel graag de luxe boutique vakantiewoning Zalig in Antwerpen. Midden in de stad! Hoe leuk is dat?

Gezellig samen zijn, eindeloze spelletjesavonden, gezamenlijk aan tafel en op pad… We gaan er graag met z’n allen op uit om samen de mooiste herinneringen te maken. Een van onze favoriete XXL-vakantiewoningen van dit moment is het luxe Zalig in Antwerpen. Geschikt voor 10 personen, met ’n tof interieur en echt midden in de stad. Verzamel je vrienden en familie, prik een datum en beleef een zalige vakantie in Antwerpen!

 

Groepsaccommodatie voor 10 personen

Eén, twee, drie… via de bijna helemaal originele trap gaan we langs alle kamers in het huis. Wat een ruimte! Op het gelijkvloers de grote, open keuken met een café-bistro (met borden, glazen en bestek voor een heel weeshuis) en op de eerste, tweede en vierde verdieping drie ruime slaap- en badkamers. De kamers op het eerste en tweede verdiep zijn geschikt voor vier personen, die op de derde voor twee. Fijn is dat je niets hoeft mee te nemen: hoofdkussens, lakens en badhanddoeken liggen klaar per kamer. Op de derde verdieping bevindt zich ‘onze eigen privé salon’ met gashaard. We ploffen neer op de lange bank vol kussens, laten het haardje branden en kijken de hele avond filmpjes op de flatscreen.

Tof interieur bij Zalig in Antwerpen

Want dat is echt zo, door het toffe interieur – een beetje boho chic – voelen we ons heel snel thuis in de zo grote woning. De basis is rustig. Licht en fris, met her en der nog de ruige, bakstenen muren van vroeger en zelfgemaakte, gemetselde bedden en banken – die ook nog ’s heel comfortabel blijken. Mooi joh! Geborduurde kussens met prints in zwart en wit, houten tafels en krukjes, wollen dekens, planten… Dat mixen & matchen ga ik thuis ook weer eens doen. Wat een lekker sfeertje!

Overnachten in de stad Antwerpen

Omdat we echt midden in de stad verblijven, leven we als een local. ’s Ochtends halen we een vers ontbijtje om de hoek, we doen een rondje Kloosterstraat vol antiek en brocante en omdat we ’s avonds geen zin meer hebben om te koken, bestellen we via Uber Eats een heerlijke Italiaanse pizza die we opeten in ‘ons eigen privé-cafeetje’ op het gelijkvloers. Waar je op verzoek trouwens ook een cateraar voor je hele gezelschap kunt laten komen. Zie je het al voor je? Een tafel vol vrienden of familie, lekkere hapjes & drankjes, mooie gesprekken.. Met zo’n plek om te verblijven, wordt een weekend samen de perfecte gelegenheid om met elkaar nieuwe herinneringen te maken. Zalig in Antwerpen!

Praktische informatie over Zalig in Antwerpen:

  • Waar? Zalig in Antwerpen – Leeuwenstraat 9, Antwerpen.
    In hartje stad dus! Uitladen kan gewoon voor de woning, parkeren doe je daarna in parking Brabo om de hoek.
  • Vanaf €350 per nacht, het huis is geschikt voor 10 personen.
  • Ook leuk: de privé café-bistro (met de keuken) is ook apart te reserveren voor bijvoorbeeld een brainstormsessie of workshop.
  • Toffe groeps-to-do’s: Een chocoladewandeling door het centrum, met z’n allen op de Vélo naar het hippe Eilandje, een boottochtje ondergronds door De Ruien van Antwerpen, de vogeltjesmarkt op zondag… Een weekend is te kort!
  • Extraatje: Onder de noemer Zalig aan Zee verhuurt gastvrouw Kathleen ook vijf luxe vakantiewoningen in Knokke-Heist en Blankenberge. Net zo mooi, net zo groot (want voor 10 tot 24 personen), net zo zalig.
Overzicht