Ochtendlicht door de bomen, met nevel en een vogelhuisje in de boom

Slapen in het bos
Weekendje weg in Drenthe: Huisje van Hout

Ochtendlicht door de bomen, met nevel en een vogelhuisje in de boom

Een weekend in de bossen bij Norg in Drenthe, in een van de meest knusse en hippe houten vakantiehuisjes die er bestaan: Huisje van Hout in Drenthe.

Herfstvakantie! We duiken de bossen in en verblijven een lang weekend in het Huisje van Hout in Drenthe. Een knus en hip huisje, midden in de bossen aan de rand van Norg. Hoewel er in de omgeving veel te doen is, zijn we vooral in het heerlijke vakantiehuisje te vinden. We spelen spelletjes, lezen boeken, genieten bij de kachel en van elkaar. Een heerlijk boshuisje om je een paar dagen terug te trekken en tot rust te komen.

Over het Huisje van Hout

Het huisje biedt plaats aan vier personen. Op de begane grond vind je een tweepersoons kamer en op de vide nog twee losse bedden. De badkamer is compact en praktisch ingericht. Er is een gezellige eethoek, een keuken van alle gemakken voorzien (met melkopschuimer, yeah!) en een zithoek bij de gaskachel.

Het huisje is helemaal van deze tijd. Hip ingericht, met veel smaak en liefde. Door het lichte interieur is het zelfs op een druilerige dag fijn om hier te zijn.

Keuken met afwasmachine, Nespresso, oven.

Verstopt in de bossen bij het Drentse Norg.

Je voelt je meteen thuis!

Praktische informatie:

Wat? Huisje van Hout in Drenthe
Waar? In de bossen bij Norg
Aantal personen: max. 4
Vanaf: € 250,- per weekend

Bekijk ook deze bijzondere vakantiehuisjes

Overzicht