Terras met loungebanken groepsaccommodatie Texel

De mooiste huisjes op Texel
Vakantiehuis op Texel

Terras met loungebanken groepsaccommodatie Texel
Texel, ons grootste Waddeneiland, is een heerlijk eiland om vakantie te vieren. Huur een vakantiehuis op Texel voor een paar ontspannen dagenen ga lekker naar het strand, lange wandelingen maken in de Slufter, vis eten in Oudeschild, de zon in de zee zien zakken bij Paal 9, winkelen in Den Burg. Waar je ook een huisje huurt op Texel, alles is dichtbij!

Ontdek Texel vanuit je vakantiehuis

Texel is het meest zuidelijke Waddeneiland. Het eiland ligt ten noorden van Noord-Holland, slechts een klein stukje varen (20 minuten) per veerboot die de hele dag door vaart. Het eiland heeft een gevarieerd landschap, met weilanden, duinlandschappen, bosgebieden en uitgestrekte stranden. Daar tussen liggen een paar gezellige dorpjes als Den Burg, badplaats De Koog, de Cocksdorp, Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild. Het noordelijkste puntje van het eiland bestaat uit een duinlandschap met daartussen de karakteristieke rode vuurtoren.

Steiger palen met een witte bovenkant bij zonsondergang bij zee

Wat ga je doen op Texel als je een huisje huurt?

Heb je een vakantiehuis op Texel geboekt? Je hoeft je geen moment te vervelen op het eiland. Neem je eigen fiets mee of huur er eentje en je kunt het hele eilanden over fietsen. Een uitgebreid netwerk aan fietspaden ligt voor je klaar. Lange strandwandelingen maken, op zoek naar zeehonden, met een garnalenvisser mee de Waddenzee op, naar Ecomare, vliegeren of blowkarten, zeilen of surfen… De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook als je even helemaal niets wilt is een vakantie op Texel fijn. Uitwaaien op het strand, opwarmen in een strandpaviljoen en je vervolgens met een stapel boeken nestelen in je heerlijke vakantiehuis… Dat is vakantie!

Duinlandschap met de Waddenzee op de achtergrond

Kies je vakantiehuis op Texel

Verspreid over het eiland vind je tal van vakantiehuizen. Op een vakantiepark (van o.a. Landal), ‘verstopt’ in de duinen, in de dorpen en tussen de weilanden. Sommigen op loopafstand van zee, anderen dicht bij de veerboot. Ons aanbod van huisjes op Texel is nog beperkt, maar de huisjes die we hebben zijn bijzonder!

Of je nu met je familie, een groep of gezellig samen gaat: kijk snel en huur een van de leuke huisjes op Texel voor een weekendje weg, een midweek of vakantie!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken