Luxe badkamer met vrijstaand bad

Duurzaam, luxe en culinair
3x Bijzonder overnachten op Texel

Luxe badkamer met vrijstaand bad

Zoek je een Bijzonder Plekje voor een paar ontspannen dagen op het Waddeneiland Texel? Bekijk de 3 unieke locaties die ik voor je heb gevonden. Gegarandeerd genieten!

1. Just Texel Suites & Apartments

Midden in het gezellige Den Burg vind je de luxe accommodatie Just Texel Suites & Apartments. Zoals de naam al doet vermoeden heb je de keuze om te overnachten in een van de suites of in een van de appartementen. Wat ze gemeen hebben met elkaar? Het hoge niveau van comfort, luxe en genieten en het mooie interieur. Kies je voor een suite met ligbad en/of sauna? Wil je liever vanuit je bed samen naar de sterren staren? Neem je je vrienden mee? Bekijk de bijzondere mooie accommodaties voor 2-4 personen.

Just Texel Suites & Apartments –  Warmoesstraat 20, 1791 CR Den Burg

Zithoek met grijze bank en hangstoel in een van de suitesSuite voor twee personenOpen slaapkamer met luxe badkamer

2. Gastrofarm Op Oost

Wil je je tijdens je weekendje weg of vakantie op Texel in de watten laten leggen? Kies dan voor een verblijf bij Gastrofarm Op Oost. Gelegen op een verrassende locatie, aan de oostkant van het Waddeneiland, dicht bij de Waddenzee. Of je nu kiest voor een paar nachten in een van de Farm Suites, Tuin Suites of Wier Lodges, zorg er in ieder geval voor dat je een tafeltje reserveert in het restaurant van de Gastrofarm: gastronomisch genieten op een ongekend niveau. Proef Texel zoals je nog niet eerder hebt gedaan.

Gastrofarm Op Oost – Oost 76, 1794 GN Oosterend

Suite van Gastrofarm Op OostMarmeren badkamer bij een suite van de GastrofarmVis eten bij de Gastrofarm

3. Nieuw Leven

Verkozen tot meest duurzame accommodatie van Europa, dan moet het wel bijzonder zijn! Wil je samen met vrienden en/of familie een paar dagen bijzonder overnachten op Texel? Deze accommodatie heeft luxe en duurzame 12-persoons villa’s te huur voor groepen of per kamer. Wat dacht je van een suite inclusief sauna en bubbelbad? Gezellige uurtjes bij een knapperend haardvuur? Genieten van de Green Egg barbecue? Een duik nemen in de ecologische zwemvijver… Kies voor Nieuw Leven, voor het betere leven.

Nieuw Leven – Kadijksweg 8, 1791 LT Den Burg

Vakantievilla's op TexelVakantieadres op TexelBadkamer met privé sauna op Texel

Lees nog meer tips voor een vakantie op Texel

 

Overzicht