Huur een vintage Volkswagen busje, gegarandeerd een bijzonder uitje

Gezellig dagje eropuit?
Bijzondere uitjes

Huur een vintage Volkswagen busje, gegarandeerd een bijzonder uitje
Heb je zin in een dagje uit, maar wil je niet met de massa mee schuifelen door een dierentuin of pretpark? Geen probleem! Er zijn zoveel originele activiteiten te bedenken waarmee je een heerlijk dagje uit beleeft. Bijzonder plekje geeft je 3 ideeën voor bijzondere uitjes.

Toffe theetuinen

Theetuinen vormen een soort oase van rust in de drukke wereld van alledag. Vaak hangt er een lekker nostalgisch sfeertje. Dat moet je trouwens niet verwarren met ouderwets, want veel theetuinen hebben juist een leuke, hippe inrichting. In een theetuin ben je aan het juiste adres voor het lekkerste zelfgebakken lekkers, van scones en brownies tot worteltaart of quiche. Wil je er echt optimaal van genieten, dan kies je voor een high tea. En laat je niet ontmoedigen door het woord tuin: met slecht weer zijn in een theetuin behalve zitjes op het grasveld of terras ook knusse hoekjes binnen te vinden. Ideaal om bij te praten met familie of vriend(inn)en!

Bekijk de mooiste theetuinen

De hightea van Theetuin H-Eerlijk, een etagere vol met zoete en hartige hapjes.

Fluisterbootje varen

Heb je wel eens met een fluisterboot gevaren? Een fluisterboot heet zo omdat hij dankzij een elektrische aandrijving muisstil is. Geen geronk van de motor of vieze uitlaatgassen om je heen dus – alleen de omgeving die jij hebt uitgekozen voor je fluisterboottocht. Er zijn kleine fluisterboten die je kunt huren en zelf mag besturen, maar ook grotere fluisterboten die je huurt inclusief kapitein. Extra leuk: vaak kun je ook een picknickmand bestellen om van te smullen terwijl je over het water glijdt.

Huur eens een fluisterbootje in Laag Holland

Lelijk eendje huren

Lelijke eendjes – officieel 2CV of deux chevaux – spreken nog altijd tot de verbeelding. Ze trekken de aandacht met hun karakteristieke uiterlijk, geluid en rijgevoel. Ze zijn misschien niet helemaal praktisch om als dagelijkse auto te gebruiken, maar wel heel leuk om eens een dagje in rond te rijden. Gelukkig kun je voor een leuk dagje uit een lelijk eendje huren om een zelf gekozen of voor jou uitgestippelde route te rijden. Als het weer meezit, kan het dakje open en heb je zomaar een dag lang een echt vakantiegevoel.

Meer inspiratie voor bijzondere uitjes?

Heb jij ook wel zin in zo’n bijzonder dagje uitje? Dat dachten wij al! Daarom hebben we hier al onze tips voor bijzondere uitjes voor jou op een rij gezet. Veel plezier alvast!

De meest bijzondere dagjes uit

Gekleurde houten bistrostoeltjes in het gras aan de waterkant.

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken
Gezellig dagje eropuit?

Tips nodig voor een bijzonder dagje uit? Geen zin in de massa, pretparken en dierentuinen? Kies voor een origineel uitje!