Groen Volkswagenbusje op de camping

Kamperen & logeren in de natuur
Buitengeluk

Groen Volkswagenbusje op de camping
Buitengeluk: een nachtje in de buitenlucht, een weekendje in het bos, een vakantie op de boerderij; buiten laad je op. Nergens is het zo gemakkelijk om de dagelijkse beslommeringen achter je te laten en te ontspannen als buiten in de natuur. Waar de vogels fluiten, bladeren ritselen aan de bomen, gras wuift en de frisse lucht je laat slapen als een roos. Ontdek buitengeluk, tijdens een of meerdere nachten in de natuur.

Wat is buitengeluk?

Wie veel buiten is, herkent het wel: dat heerlijke gevoel dat je krijgt wanneer je buiten bent. Dat is buitengeluk! Ga meer naar buiten, dat is goed voor je. Frisse buitenlucht helpt je helder denken, geeft je meer energie, houd je gezond en positief, zorgt voor een hoofd vol inspiratie.

Buiten wandelen, buiten spelen, buiten sporten, buiten zijn… buitengeluk!

Boek Buitengeluk

In het boek Ultiem Buitengeluk vind je meer dan 50 tips om te kamperen en logeren in de natuur, in Nederland en België. Bijzondere campings, stuk voor stuk idyllisch gelegen, nét een beetje anders dan anders en met originele huuraccommodaties. Hier moet je zijn geweest!

Het boek Ultiem Buitengeluk wijst je de weg en laat zien dat de kampeermogelijkheden in Nederland eindeloos zijn en van deze tijd. Van rustige natuurcamping tot hippe familiecamping met buitenbar. Kamperen in het bos, aan zee, in de stad of bij de boer. Slapen in een tipi, boomhut, Tiny House of in alle vrijheid op pad met een retro kampeerbusje.

Aan de hand van prachtige sfeerbeelden en uitgebreide omschrijvingen van campings nemen we je mee op reis door Nederland en België.

Bestel hier jouw Buitengeluk boek!

Waar vind je nog meer buitengeluk?

Hou je van het buitenleven en de natuur? Ga je graag wandelen, fietsen of uitwaaien aan zee? Ben je een stadsmens die graag buiten is zonder in te leveren op comfort of levensgenieter op zoek naar hip, leuk, klein en bijzonder? Voor jou hebben we de leukste plekjes en logeertips verzameld. Voor een nachtje, een weekendje weg of vakantie. In het groen, op een eiland, aan zee, een beetje verstopt op het platteland… Tiny houses aan een meer, basic cabins in het bos, luxe huisjes in de natuur; kom mee naar buiten en ontdek jouw buitengeluk!

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken