Brasserie Lounge Floor in Epe met een stoer en hip interieur

Er is altijd een Floor moment
De paden op met koffiestop: de Vergeten Veluwe

Brasserie Lounge Floor in Epe met een stoer en hip interieur

Aan de noordzijde van de Veluwe ligt Brasserie Lounge Floor, start- en eindpunt van tal van wandelingen over de Vergeten Veluwe bij Epe. Een fijne bestemming voor een paar uur wandelen door de bossen of een bestemming op zich.

Brasserie Lounge Floor

‘Een eigentijdse loungespot waar je de kwaliteit van leven proeft en opsnuift’, zo staat er op het visitekaartje van Brasserie Lounge Floor. En als er iets is dat ik graag doe, dan is het proeven van het goede leven. Wanneer ik aan kom rijden over lange lanen door het bos, begrijp ik waarom ik dit bijzondere plekje in de bossen bij Epe al zo vaak getipt heb gekregen. De ligging, midden in het bos, alleen al is uniek. Verspreid onder de bomen staan bistrostoeltjes en tafels, een lange tafel bij de Afrikaanse braai en loungesets. Er is een groot picknickveld. Hoe heerlijk om hier na je wandeling een plekje te zoeken.

Binnen is het al net zo fijn. Het interieur is warm, stoer en sfeervol. In een van de hoekjes brandt een vuurtje met eromheen rotanstoelen met warme bontjes. Daar komt bij dat Floor het graag net even anders doet. Geen standaard menukaart, geen standaard activiteiten. Floor houdt er van om elke keer iets anders leuks te verzinnen. Een picknickmand om een plekje in het groen op te zoeken, Floor’s borrelbox, een picknick diner; elke keer een leuk en ander idee. Reden om elke keer even terug te gaan.

Wandelen vanuit Brasserie Lounge Floor

Neem gerust je kinderen mee naar Floor, naast dat er originele gerechten op de kaart staat voor Floor & Floortje, zijn er ook een paar avontuurlijke belevingspaden uitgezet. De Kinderbelevingspaden ‘t Eperholt bestaan uit drie verschillende routes, waarvan het Hertenpad start bij Brasserie Floor. Tijdens de wandeling van ongeveer drie kilometer leer je meer over de natuur tijdens 1,5 uur speuren, ontdekken en beleven. Je kunt bij elk startpunt (De Ossenstal in Epe, De Jagerstee in Epe en Floor) ook een belevingspakket aanschaffen met een verrekijker, pen, opdrachtenboekje en loeppot.

Waar je je kinderen gegarandeerd ook blij mee maakt, is de knapzak van Floor, gevuld met lekkers. Leuk om mee het bos in te gaan. Na afloop schuif je nog even aan bij het vuurtje om marshmallows te roosteren.

Met Brasserie Lounge Floor begint en eindigt je wandeling, ook als je graag een langere wandeling maakt. Je kunt vanuit de brasserie eenvoudig inhaken op een van de paaltjes routes of een wandeling maken tussen de schapen bij de Renderklippen. Ontdek zelf waarom er gesproken wordt over de Vergeten Veluwe.

Handig om te weten voordat je gaat:

Start- en eindpunt: Brasserie Lounge Floor
Adres: Dellenweg 109, 8161 AJ Epe
Maandag gesloten
Gratis parkeren

Overzicht