Zwart modern vakantiehuis met groot terras met rode rotan stoelen

Guur & gezellig
Huisjes voor de herfst

Zwart modern vakantiehuis met groot terras met rode rotan stoelen
De herfst is het seizoen van wandelen in het bos, uitwaaien aan zee, opwarmen bij de houtkachel, warme chocolademelk, met een dekentje op de bank, kaarsjes aan… Heerlijk! Houd jij ook zo van de herfst? Boek een verblijf in een bijzonder vakantiehuisje en geniet van alles wat dit seizoen te bieden heeft. Een frisse wandeling en daarna heerlijk thuiskomen op een sfeervolle plek. Guur & gezellig; we delen graag de leukste huisjes voor de herfst.

Huisje in het bos

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuisje voor een weekendje weg of vakantie in de herfst, dan is een huisje in het bos waarschijnlijk een van de eerste dingen waar je aan denkt. Bomen die goudbruin en oranje kleuren, een knisperend bed van bladeren onder je voeten, de wind die door de bomen suist… In de herfst verandert het bos in een sprookjesachtige plek, perfect om je een paar dagen terug te trekken. Zin om te gaan? Bekijk hier de 10 mooiste huisjes in het bos.

Uitwaaien in de herfst

De kust is ook al zo’n fijne plek om te genieten van de herfst. Verlaten stranden, zilte zeelucht, de wind door je haren en het geluid van de golven… Rustgevend! Kies voor Zeeland, een van de Waddeneilanden, Noordwijk of een andere leuke kustplaats. Voor een echt bijzondere ervaring boek je een strandhuisje, dit is een vakantiehuisje óp het strand. Je vindt ze op verschillende plekken, laat je inspireren door ons overzicht met de mooiste strandhuisjes in Nederland.

Zacht zonlicht op de gevel van een vakantiehuis

Huisjes voor de herfst op Bijzonder Plekje

Natuurlijk zijn er nog veel meer fijne plekjes om te genieten van de herfst. Een luxe vakantiehuis met wellness om na een frisse wandeling heerlijk op te warmen, of een cabin zonder WiFi waar je helemaal loskomt van de drukte van het dagelijkse leven. Welk huisje ga jij boeken voor de herfst?

Houten huisje met kipjes in het gras

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken