Een buiten zwembad bij een fort

Totale ontspanning
Wellness: 5x spa & bed in eigen land

Een buiten zwembad bij een fort

Soms moet je even tijd voor jezelf (en je lief) maken, het drukke leven achter je laten en genieten van een verwenweekend. Trek eropuit naar een spa in eigen land, laat je in de watten leggen en kom écht tot rust! Maak het feest compleet en blijf logeren. ’s Morgens genieten van een heerlijk ontbijt en je gaat geheel opgeladen weer naar huis. Wij tippen je de 5 fijnste adressen voor een spa & bed in eigen land.

Tip 1. Fort Resort Beemster

Ten noorden van Amsterdam ligt in de Beemster (UNESCO werelderfgoed) een wellness op een bijzondere locatie: Fort Resort Beemster. De naam verraadt al iets van de bijzondere plek, de wellness bevindt zich in een fort van de Stelling van Amsterdam. Naast een wellness en restaurant heeft het fort ook luxe hotelkamers. Heerlijk om je dag ontspanning af te sluiten met een nacht in het stoere fort.

Een stel geniet in een van de baden bij Fort Resort Beemster

Tip 2. Onthaasten in de Achterhoek

Volledige privacy en toch een weekendje wellness? Onthaasten in de Achterhoek heeft wellnesshuisjes met alles voor een ontspannen weekend. Een privé sauna, een whirlpool in de buitenlucht, een gezellige haard… Er zijn huisjes voor 2-6 personen.

Sauna, hot tub en buitenkachel.

Tip 3. De Rijsgaardhoeve

Aan de rand van de Veluwe en niet ver van het charmante stadje Elburg ligt de Rijsgaardhoeve, met een wellness in een nieuw gebouwde schaapskooi en de mogelijkheid om te slapen in (moderne) plaggenhutten of luxe lodge kamers. Voor een bijzondere touch aan je verblijf kies je voor de plaggenhut met bedstede en haard. Knus, romantisch en met een speciaal bad.

De wellness, in een authentieke schaapskooi.

Tip 4. Badhotel Bruin

Een trip naar Badhotel Bruin werkt alleen al ontspannend door de ligging op het eiland Vlieland. Met de wind in je haren op de boot laat je al je zorgen achter. De mooie kamers, het goede restaurant en de wellness van Badhotel Bruin zorgen voor de rest. Na een lange strandwandeling een paar baantjes trekken, een massage boeken of ontspannen in de whirlpool. Doen!

Wat een luxe, totale ontspanning in de wellness.

Tip 5. B&B Hut 16

In Hanzestad Zutphen ligt op loopafstand van het centrum B&B Hut16. Een beetje verstopt, in de achtertuin, maar o zo mooi. Een heel huis voor jezelf met als extra troef de wellness. Een whirlpool en sauna voor privé gebruik. Hier kun je je een weekendje terugtrekken zonder iemand te zien!

Weldaad in de wellness

 

Meer tips? Bekijk onze tips voor kleinschalige spa & wellness adressen

Overzicht