Zeilen op zee

Onbeperkt genieten!
Vakantie aan de Zeeuwse kust

Zeilen op zee
Even lekker weg naar zee? Kies voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Hier vind je lange, mooie en schone stranden, fijne vakantieadressen en nog genoeg ruimte voor iedereen!

Een paar dagen naar zee(land)

Een paar dagen naar zee is altijd een goed idee! Ik weet niet of je het ook zo ervaart, maar zodra ik de zee zie, ruik en hoor kom ik tot rust. Of het nu met blote voeten in het zand is in de zomer, tijdens een woeste storm met hoge golven in de herfst of met rode wangen en een koude neus op een winterse dag; de zee geeft energie.

Hoewel voor veel van ons niet direct om de hoek, vind je in Zeeland de mooiste stranden en nog hele stukken aan zee waar je bijna de enige bent. Zelfs op een zomerse dag. Dat maakt je tijd aan zee extra bijzonder. Kies gerust voor een paar dagen of misschien zelfs een paar weken vakantie aan de Zeeuwse kust. Hier kom je tot rust!

Strandhuisjes op het Zeeuwse strand, genieten met een grote G.

Waar ga je op vakantie aan de Zeeuwse kust?

Nu alleen nog kiezen waar je naar toe gaat aan de Zeeuwse kust. Met ruim 600 kilometer strand in Zeeland is de keuze reuze. Ga je op vakantie naar Cadzand, het meest zuidelijke stuk strand van ons land? Hebben de stranden bij Breskens en Groede je voorkeur of kies je liever voor de meer bekende stranden bij Domburg, Renesse, Zoutelande of Vrouwenpolder? Voor een combinatie van stad en strand zit je goed in Vlissingen.

Waar je ook naartoe gaat op vakantie, aan de Zeeuwse kust zit je goed. De stranden van deze provincie zijn al veelvuldig verkozen tot de mooiste en schoonste van ons land.

Op vakantie aan de Zeeuwse kust: kustlijn met palen in zee en blauwe lucht met sluierbewolking

Slapen op het strand of…?

Of je nu kiest voor Walcheren, Schouwen-Duiveland of bijvoorbeeld Zeeuws-Vlaanderen, ik tip je graag een bijzonder plekje om vakantie te vieren. Voor een weekendje weg aan zee of een lekkere lange vakantie.

Wist je dat je in Zeeland op meerdere plekken mag slapen op het strand? Op het strand van Cadzand naar Breskens staan tal van unieke strandhuisjes. Zo bijzonder om 24 uur per dag op het strand te leven! Maar ook net achter de duinen liggen prachtige plekken. Vanaf vakantiehuis Slapen achter de Duinen of De Trommel hoef je enkel de duinen over te lopen om op het strand uit te komen. Een dagje zee is hier zo geregeld!

Maar ook in de kustplaatsen als Westkapelle, Zoutelande of Vrouwenpolder vind je de leukste plekken om te overnachten. Wat dacht je van een B&B kamer bij Frankrijk-Noord of een Nachtje in de Kerk?

Laat je voor je vakantie aan de Zeeuwse kust inspireren door de plekjes die ik voor je heb ontdekt. Gegarandeerd genieten!

Witte strandhuisjes aan de rand van de duinen
Onbeperkt genieten!

Wil je een paar dagen naar zee? Kies voor een vakantie aan de Zeeuwse kust! Mooie schone stranden, ruimte! Onze tips vind je hier.

Strandslaaphuisjes Zonneweelde

Nieuwvliet, Zeeland

Bed and breakfast in Westkapelle in Zeeland waar je hond welkom is.

Frankrijk-Noord

Westkapelle, Veere

Josephine Tiny Houses

Zuidzande, Zeeland

Lichte woonkamer met grijze bank, een gebloemd fauteuiltje en doorkijk naar eethoek

Slapen achter de duinen

Koudekerke, Zeeland

8 persoons vakantiehuis 't Zwartje in Zeeland

Vakantiehuis ‘t Zwartje

Vrouwenpolder, Zeeland

Zeeuws Duinhuis ligt aan de duinopgang in Zeeland

Zeeuws Duinhuis

Breskens, Zeeland

Ecoresort Grevelingenstrand

Ouddorp, Goeree-Overflakkee

Zandpaviljoen Pier 7

Vlissingen, Vlissingen

Slaapzand strandhuisjes

Domburg, Zeeland

Het sfeerhuis aan zee

Vlissingen, Zeeland

Moderne villa met grote ramen op een park in Zeeland

Z’ANDvillas

Kamperland, Noord-Beveland

Unieke strandhuisjes op het strand van Groede in Zeeland.

Strandhuisje Groede

Groede, Zeeland

Bijzonder overnachten in een moderne BoerderijLoft nabij Renesse in Zeeland

Hofstede Welland

Noordwelle, Zeeland

Bij Bert aan Zee

Zoutelande, Zeeland

Zithoek met bank, fauteuil en haard

De Trommel

Domburg, Zeeland

Nachtje in de Kerk

Vrouwenpolder, Veere