De leukste tips
Vriendinnenweekend

Heb jij ook zo’n vriendin (of meerdere) met wie je eindeloos kunt kletsen? Met wie je kunt huilen, lachen en soms ook huilen van het lachen? Dan is een vriendinnenweekend echt iets voor jullie.

Maak tijd voor elkaar

Wanneer was de laatste keer dat jullie samen urenlang hebben bijgepraat? Vast te lang geleden. Het overkomt ons allemaal: zelfs hechte vriendschappen worden wel eens ondergesneeuwd door een drukke baan, hectische tijden met de kinderen of andere dingen die het leven ons voorschotelt.

Toch is het een goed idee om tijd vrij te maken voor een vriendinnenweekend. Het is wetenschappelijk bewezen dat een weekendje weg wonderen doet voor je gezondheid.

Ben jij degene die het weekend mag organiseren, dan moet je veel tijd vrij maken voor al het regelen. Of bespaar die tijd en laat je inspireren door onze tips, de leukste ideeën voor jullie uitje!

Zet een groot kruis in jullie agenda’s, kies een fijne plek om bij elkaar te komen en ga genieten van een zorgeloos vriendinnenweekend!

Bijzonder overnachten tijdens je vriendinnenweekend

Wat heb je nodig voor een geslaagd weekend met je beste vriendin(nen)? Dat hangt er helemaal van af wat jullie graag doen. Maar waar je ook naar toe gaat, maak het extra leuk door te kiezen voor een bijzondere accommodatie. Misschien worden jullie wel helemaal blij van glamping in de natuur, inclusief bijpraten tijdens lange wandelingen en bij de vuurkorf voor jullie safaritent of pipowagen. Wat meer luxe kan ook natuurlijk: wat denk je van een sfeervolle B&B of hip ingerichte vakantiewoning, waar je eindeloos kunt tafelen en proosten bij de binnen- of buitenhaard? Of willen jullie misschien samen shoppen, naar het strand of een wellnesscentrum? Dit weekend is helemaal van jullie, dus geniet er met volle teugen van op een fijne plek.

Wat ga je doen?

Los van een fijne accommodatie (het liefst een unieke!) is het natuurlijk ook leuk om te kiezen voor een origineel dagprogramma. Met een paar bijzondere uitjes tijdens je weekend beleef je leuke avonturen, heb je heel veel lol samen en maak je herinneringen voor het leven.

Wat dacht je van toeren door de Achterhoek met een lelijk eendje? Daar krijg je gegarandeerd de lachkriebels van. Een Volkswagenbusje huren? Wijs maar vast iemand aan die de hele dag zwaait. Genieten van een high tea in een leuke theetuin of een sloep huren met picknickmand?

Bekijk onze tips voor toffe uitjes

Vrolijke dames op felgekleurde scooters; een bijzonder uitje tijdens je vriendinnenweekend
La Dolce Vespa verhuur

En het thuisfront dan?

Moet je voor een vriendinnenweekend je partner of kinderen een weekendje thuis laten? Ga je daar vooral niet schuldig over voelen. Vergeet niet dat je na zo’n heerlijk weekend als herboren terugkomt en dus ook weer een veel leukere partner en moeder kunt zijn. Als jij weer bent opgeladen, profiteert iedereen daarvan.

Wacht dus niet langer en plan jullie vriendinnenweekend nu. Leuke plekjes genoeg!

Schoonheidsbehandeling met gezichtsmasker

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken