B&B in Heerenveen

De mooiste werkplekken buitenshuis
3 tips voor een workation in Nederland

B&B in Heerenveen

Wanneer je veel thuis werkt kan het inspirerend en verfrissend zijn om eens een andere omgeving op te zoeken. Tijdens een workation – combinatie van werk en vakantie – vind je de focus om aan dat ene project te werken, kom je tot nieuwe ideeën en krijg je dingen gedaan. Boek een Bijzonder Plekje in het groen, eentje met alle faciliteiten om fijn te kunnen werken, en begin je werkdag voor de verandering eens met een mooie wandeling in de natuur. Laat je inspireren door onze 3 tips voor een workation in Nederland: bijzondere plekjes om een paar dagen te werken.

1. De Rheezer Kamer in Overijssel

In het Vechtdal in Overijssel ligt de Rheezer Kamer, een bed and breakfast met theehuis. Met slechts één kamer weet je zeker dat dit een plek is waar je ongestoord kunt werken. Qua ruimte is het gastenverblijf te vergelijken met een vakantiehuisje, je hebt namelijk ook een eigen living met zithoek, smart tv en eettafel. Ook zijn er faciliteiten om koffie en thee te zetten en natuurlijk word je ‘s morgens verwend met een heerlijk ontbijt.

Tip: nodig je collega’s uit voor een werkdag bij de Rheezer Kamer. Ruimte genoeg! Na een wandeling in de omgeving ontstaan de beste ideeën.

Woon- en zitkamer van de bed and breakfast

2. Lief huisje Zeeland

Lief huisje Zeeland is een knus en gezellig vakantiehuisje voor twee personen, maar ook perfect voor jou alleen om een paar dagen te gaan werken! Het huisje is heerlijk licht, het interieur bestaat uit een mix van vintage, brocante en design. Geniet tussen het werk door van een koffiemomentje in de tuin en rijd aan het einde van de dag naar het strand, waar de frisse zeewind helpt om je hoofd leeg te maken voor een ontspannen avond.

Tip: vraag gastvrouw Iske naar de leukste plekken om je werkdag te onderbreken voor een lunch buiten de deur.

3. Uitgerust voor Zaken in Friesland

Uitgerust voor Zaken vind je in het noorden van ons land, in het Friese Heerenveen. Deze bijzondere B&B, gevestigd in een gerenoveerde boerderij, biedt alles wat je nodig hebt voor zowel werk als ontspanning. Geniet ‘s morgens van ontbijt in de gemeenschappelijke woonkeuken en bereid hier later op de dag zelf je lunch en diner. Maak een wandeling door het park naast de B&B en ga daarna met een frisse mindset weer aan de slag. Je focus vinden was nog nooit zo eenvoudig, zelfs de post-its liggen al klaar!

Tip: blijf gerust een paar dagen langer om ook het Andere Friesland te ontdekken.

Hier kun je zelf je lunch of diner bereiden.

Overzicht