Een lichte kamer met tweepersoons bed met zwarte sprei, bruine leren vlinderstoel met een bontje

Bourgondisch genieten!
Bed & Breakfast in Limburg

Een lichte kamer met tweepersoons bed met zwarte sprei, bruine leren vlinderstoel met een bontje
Limburg is genieten met een zachte g, smullen van Limburgse vlaai, wandelen door de heuvels en shoppen in Maastricht. Limburg wordt vaak een beetje buitenland in Nederland genoemd en met een verblijf in een B&B in Limburg tover je een gewoon weekend zomaar om in een bijna buitenlandse vakantie.

Overnachten in een B&B

Er is zoveel te zien en te doen in Limburg, jammer als je maar één dagje blijft! Kies eens voor een verblijf in een bed and breakfast in Limburg en maak er gewoon een weekendje van – of misschien blijf je wel nog langer.

Het leuke aan een B&B in Limburg is dat je helemaal in Limburgse sferen blijft. Dat komt door kleinschaligheid en de huiselijke sfeer. Je krijgt niet alleen een fijne accommodatie in een mooie omgeving, je krijgt er ook nog eens de Limburgse gastvrijheid van je gastheren en/of -vrouwen bij. En niet te vergeten, alle insider’s tips!

Een lange houten eettafel met witte kuipstoelen, grote bos bloemen en een IXXI met melkmeisje
Gasterie PUUR Leven in Noord-Limburg.

Tips voor een B&B in Limburg

Heb je al zin gekregen in een stedentrip Maastricht of lekker een paar dagen genieten van het Limburgse landschap? Een weekendje weg aan de Maas? Pak dan even een kopje koffie of thee en bekijk de fijne B&B’s in Limburg die wij voor je hebben gevonden. De vlaai moet je er nog even bij denken…

Bekijk de mooiste B&B in de rest van Nederland

Luxe B&B kamer met groot tweepersoons bed voor hoge ramen, wit beddengoed en zwarte sprei
Design B&B aan de Maas.

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken