Een houten boomhut met tweepersoons bed, brandende kaarsen en een tobbe als bad

Een vakantie om nooit te vergeten!
Romantische vakantie

Een houten boomhut met tweepersoons bed, brandende kaarsen en een tobbe als bad
Een goede relatie is goud waard – daar zijn we het allemaal over eens. De band met de belangrijkste persoon in je leven moet je koesteren met af en toe wat extra tijd en aandacht voor elkaar. Dat is dé manier om de kriebels in je buik te laten opleven en weer te beseffen hoe zeer je het hebt getroffen met elkaar. Wij hebben wel wat ideetjes voor een romantische vakantie voor je – de uitvoering is aan jullie.

Romantische stedentrip voor twee

Een ideale manier om samen nieuwe herinneringen te maken is door samen een plek te bezoeken die jullie nog niet kennen. Maak bijvoorbeeld een romantische stedentrip naar een stad waar jullie nog nooit zijn geweest, slenter hand in hand door de straatjes en zoek ’s avonds een intiem restaurantje op. Voor een langere romantische vakantie maak je er een roadtrip langs meerdere steden van.

Welke steden leuk zijn voor samen? Wat dacht je van het Friese Dokkum? Of het vestingstadje Buren of Heusden. Allemaal klein maar fijn om te zijn, zeker in combinatie met een van de romantische B&B’s!

Een romantische vakantie in de natuur

Of willen jullie liever helemaal alleen zijn – met zijn tweeën dan? Kies dan een fijne plek midden in de natuur als vakantiebestemming. Stel je voor: een natuurhuisje in het bos, waar met een beetje geluk hertjes door de tuin lopen als het schemert. Of zo’n prachtige glamping-accommodatie, zoals een boomhut of sfeervol ingerichte yurt of pipowagen. Helemaal romantisch wordt het als je een plekje kunt vinden met een houtgestookte hot tub erbij. Puur genieten!

Geen idee wat glamping is? Lees het hier

Ultiem adres voor een romantische vakantie: Sterrenkubus. Sterren kijken bij avond en een kampvuur
Slapen in een Sterrenkubus

Samen genieten van wellness

Als je meer wilt dan een hot tub, kun je ook kiezen voor een complete wellnessvakantie. Zoek een fijne accommodatie met wellnessvoorzieningen, boek een massage voor twee en praat helemaal bij terwijl je op je gemak wisselt tussen de verschillende sauna’s en baden. Wedden dat jullie binnen de kortste keren helemaal in de wolken zijn?

Lees meer over een wellnessvakantie

Een oranje hot tub/ dutch tub aan de rand van het bos
Hot tub Buitenplaats Beekhuizen

Verras je lief met een romantische vakantie in Europa

Samen een romantische vakantie plannen is heel leuk, maar misschien is het nog wel leuker om je grote liefde ermee te verrassen. Niet alleen heel erg spannend en bijzonder, ook helemaal hip. Zoek een romantische bestemming in Europa uit, boek een romantisch hotel en geniet van de reactie als je jouw plannetje bekendmaakt. Veel plezier!

Een bubble tent by night. Doorzichtige ronde tent, luxe ingericht met goed bed voor een romantische vakantie
Finn Lough

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken