Pipowagen met privé hot tub

5 Favoriete liefdesnestjes
Tips voor een romantisch weekendje weg

Pipowagen met privé hot tub

Met februari en dan met name Valentijnsdag in aantocht hangt de liefde meer dan ooit in de lucht. Je kunt het overdreven commercieel vinden zo’n speciale dag voor de liefde, maar… je kunt er ook heerlijk aan mee doen. De liefde mag gevierd worden, het liefst elke dag! Verwen je geliefde, partner, man/vrouw met een romantisch weekendje weg.

Liefdesnestjes

Wanneer je dan eindelijk de tijd voor elkaar neemt, kinderen naar opa & oma brengt en een weekendje vrij houdt, dan moet je verblijf wel echt bijzonder zijn en romantiek uitstralen. Een goed bed, een verwenontbijt, het liefst een hot tub of sauna, een mogelijkheid tot massage… Sommige accommodaties bieden je net even meer. Persoonlijke aandacht, een origineel concept, een unieke locatie. Ik tip je graag mijn favorieten.

1. Natuurlofts®

De ultieme romantische plek? Natuurloft® Water in Zuid-Limburg. Dit luxe vakantiehuis heeft alles wat je verliefde hartje begeert. Een groot tweepersoonsbed met prachtige uitzicht over de heuvels, een whirlpool naast je bed en op je terras een houtgestookte hot tub. Maak het feest compleet door een ontbijt te laten bezorgen, een mand vol lekkers. Nooit meer naar huis!

Bijzondere architectuur volgens Wabi Sabi uit Japan

2. Buitengoed de Gaard

In Limburg ligt Buitengoed de Gaard. Ik heb heel wat adressen bezocht, maar geen enkele kan tippen aan de gastvrijheid van gastvrouw Anja. De kleine onverwachte extra’s maken van je verblijf een feestje. Voor Valentijnsdag is er het speciale ‘alles-met-hartjes’ arrangement. Over de inhoud kan ik je niets verklappen, dat het bijzonder is dat staat vast.

Bij Buitengoed de Gaard slaap je in een romantisch huisje met houtkachel of een originele pipowagen deluxe, met eigen sanitair, vloerverwarming en een privé Dutch tub. Wil je all-the-way gaan voor het ultieme verwenweekend, dan is dit jouw plekje.

Pipowagen met privé hot tub

3. Slow Cabins

De romantiek begint met een beetje spanning vooraf, je bestemming is namelijk onbekend. Slow Cabins heeft hippe en luxe tiny houses op een bijzondere plek in de natuur. Zie je het al voor je, echt even saampjes, vuurtje stoken in de vuurkorf, lekker lang in bed met uitzicht op het groen. Dit moet je een keer doen!

Slow Cabins op een unieke locatie in de natuur

 

4. De Vreemde Vogel

Indruk maken op de liefde van je leven met een anders-dan-anders hotelkamer? Boek een verblijf bij buitenhotel de Vreemde Vogel in Vlaardingen. Ze hebben alleen maar bijzondere liefdesnestjes om in te overnachten. Van vogelhuisje tot vliegtuigsuite. Ben jij helemaal in de wolken, boek dan de Spacemees. Sta je in vuur en vlam, dan past de Vuurvogel perfect bij je.

Twee vogelhuisjes om in te slapen

5. Buitenplaats Beekhuizen

Een slingerende weg door de bossen brengt je naar Buitenplaats Beekhuizen, aan de rand van de Veluwe. Verspreid in het bos staan halfronde huisjes, pods, met bij de veranda een vuurschaal. Na een etentje bij Woodz, het bijbehorende restaurant, loop je samen door het donkere bos naar je leuke huisje. Reserveer de Dutch tub er bij, voor een romantisch avondje onder de sterrenhemel.

Oranje hot tub bij een safaritent op de Veluwe

 

Meer tips nodig?

Bekijk alle plekjes voor een romantisch weekend

Overzicht