De luxe Z'ANDvilla's langs de Waterlijn, bij zonsopgang

Heerlijk adres voor een weekendje of vakantie aan zee
Zeeland: luxe vakantieadres Z’ANDvillas

De luxe Z'ANDvilla's langs de Waterlijn, bij zonsopgang

Een weekendje naar Zeeland is maximaal ontspannen en opladen. Helemaal als je kiest voor een verblijf in een van de luxe vakantiehuizen van Z’ANDvillas in Kamperland. Op slechts 10 minuten lopen van zee… Wie neem jij mee?

Het is een zonnige vrijdagmiddag wanneer we afreizen naar Zeeland. De weekendspits is in volle gang, maar wanneer we de drukte rondom Rotterdam achter ons laten en de zon zien weerkaatsen op het water van de Haringvliet begint ons vakantiegevoel. Hierna rest alleen maar rust en ruimte, zo heerlijk. Het grote ontspannen kan beginnen.

Onze weg vervolgend door de polders van Zeeland verwonderen we ons om de uitgestrektheid. Lange rijen rechte bomen, omgeploegde akkers en af en toe een groepje huizen of een boerderij. En water, veel water. De zon begint al te zakken wanneer we over de Zeelandbrug rijden, met aan weerszijden gouden glinsteringen op het water en een zeilboot aan de horizon. Nog een paar kilometer en we zijn in Kamperland, waar Waterlijn 10, een van de luxe Z’ANDvillas, op ons wacht. Wat een pracht!

Luxe Z'ANDvilla met een eigen strandjeVanaf het terras van de Z'ANDvilla kijk je uit over de polders en prachtige wolkenluchten

Z’ANDvillas bij zee

De luxe design villa’s staan op één van de mooiste locaties in Zeeland. Op loopafstand van het Veerse Meer, Natuurgebied de Schotsman en het Noordzeestrand. Hoewel er een aantal villa’s bij elkaar staan, is het hier duidelijk anders dan een vakantiepark. De villa’s staan op Groote Duynen, in speciaal aangelegde duinen met een golvend landschap, veel groen en water.

Onze villa voelt direct als thuis en dat is precies wat Z’ANDvillas voor ogen heeft: ‘een gevoel van vrijheid ervaren en écht thuiskomen’. Bij binnenkomst wordt onze blik direct weer naar buiten getrokken. ‘Ons huis’ aan de Waterlijn (wat mij betreft de mooiste locatie op Groote Duynen) heeft een grote glazen gevel en kijkt uit over het Zeeuwse polderlandschap. De wolkenluchten zijn elk moment van de dag een feest om naar te kijken. Laat mij hier maar zitten!

De woonkamer van Waterlijn 10, een van de Z'AND villa'sHoekbank bij de haard in de Z'AND villaEen warm welkom kaartje in de Z'AND villaEen grote eettafel met 8 kuipstoelen in zwart en wit in de Z'AND villaOpgemaakte bedden en heerlijke handdoeken in de Z'ANDvilla

De Z’ANDvillas zijn allemaal anders, maar toch ook weer niet. Het interieur kan afwijken, maar ze zijn allemaal luxe, comfortabel en heel ruim. Onze 8-persoons villa heeft vier slaapkamers en 2 badkamers, waarvan eentje met sauna. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek bij de gashaard. Voor de grote hoekramen staat de robuuste eettafel.

Om je verblijf zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken, biedt Z’ANDvillas vele extra’s. Aan alles is gedacht!

  • Opgemaakte bedden bij aankomst met Z’AND bed & badlinnen, 100% biologisch en fairtrade geproduceerd.
  • In de badkamer fijne badproducten
  • Verse bloemen op tafel en een mandje met Zeeuwse lekkernijen
  • In de koelkast een drankje voor je eerste dorst

Bij je verblijf zijn fijne extra’s te reserveren; van yoga in eigen tuin tot een ochtenddauw special waarbij je gaat wandelen door natuurgebied De Schotsman en een blote voeten special op het strand. Een massage erbij of een mindfullness sessie? Yoga aan zee? Laat je wensen weten en ontspannen maar!

Op het terras met een fles pure Zeeuwse appelsapEigen strandje met uitzicht over de Zeeuwse polders

Ontwaken bij de Z’ANDvillas

Ontspannen lukt mij hier ook meer dan goed. Ik ben blij dat ik elke ochtend vroeg wakker ben. Nog voor iedereen op is en net voor de zon op komt, zet ik een eerste kopje koffie (Nespresso) om vervolgens op het terras te genieten van ‘gloeiende’ luchten en de opkomende zon. Net een schilderij! De ochtenddauw trekt langzaam weg, de oranjerode lucht kleurt naar blauw. Voor mij is dit het ultieme genieten. Zeeland, ik hou van jou!

Coffee & Tea pakket met leuke tekst: geniet van het moment met een kopje koffieDe zon komt op boven het water bij de zonsopgang Z'AND villa'sEen kopje koffie met opkomende zon Ochtendgloren bij de villa's

In de omgeving van de Z’ANDvillas

De Z’ANDvillas hebben een goede ligging. In 10 minuten loop je naar zee. Het Noordzeestrand de Banjaard heeft een gelijknamig strandpaviljoen. Lekker om na je strandwandeling richting de indrukwekkende Deltawerken of een duik in zee op te warmen, bij te komen en na te genieten. Niet hipperdepip, gewoon prima.

Een andere lekkere wandeling vanuit huis is een wandeling door natuurgebied De Schotsman, grenzend aan het Veerse Meer. Dit gebied is gevormd door wind en water, bestaat uit bos en grasland, polderlandschap en duintjes.

Ook het Veerse Meer ligt op loopafstand. Ga krabbetjes vangen, een frisse duik nemen, kite surfen leren of gewoon lekker wandelen.

Strand met in de verte de DeltawerkenEen polaroid foto voor de duinenPalmbomen op het terras van strandpaviljoen aan de Noordzee

Wil je nog wat verder kijken dan de nabije omgeving van de Z’ANDvillas? Een paar tips:

  • De villa’s liggen centraal t.o.v. steden als Middelburg, Goes en Zierikzee.
  • Ook een bezoek aan Veere is een goed idee.
  • Meer weten over de Deltawerken? Neeltje Jans ligt vlak bij.
  • Domburg is een van de leukste badplaatsen van Zeeland. Toeristisch, maar gezellig. Volop (verwarmde) terrassen, een mooi strand en sfeervolle winkels. Een bezoek aan de Domburgsche Bier en Melksalon mag niet ontbreken.

Met hoofd in de zon op het strand van Domburg

Wat handig is om te weten:

Ook zin gekregen in zo’n ontspannen bezoek aan Zeeland en een verblijf bij een van de Z’ANDvillas?

Meer informatie: Z’ANDvillas
Adres: Onrustweg, 4675 RB Kamperland
Aantal personen: 6-8 persoons villa’s
Honden welkom? Bij sommige huizen
Sauna? Vrijwel overal aanwezig

 

Overzicht