Ontbijt op het terras

Bijzonder weekend
Tip: Meesterlijk Weekend weg in Ouddorp

Ontbijt op het terras

Wil je alle tijd hebben om bij te praten, urenlang te kletsen en eindeloos samen te lachen met je zus, moeder of vriendinnen? Reserveer een Meesterlijk Weekend bij Bed & Broodje in Ouddorp en geniet van leuke activiteiten, bijzondere momenten en het samen zijn.

De zussen Fleure en Daphne van de Meester Design Store in Zwijndrecht en Ouddorp weten niet alleen wat mooi is voor hun miniwarenhuis met accessoires voor jou en je huis, ze zijn ook meester in het organiseren van leuke weekends. Voor vriendinnen, zussen, moeders & dochters organiseren ze speciale weekendjes weg, volledig verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is een datum prikken, je koffertje pakken, volop genieten en met mooie herinneringen weer huiswaarts keren.

Hoe ziet een Meesterlijk Weekend eruit?

Fleure en Daphne zijn opgegroeid in Ouddorp en kennen het dorp en de omgeving als geen ander. De leukste plekjes weten ze te vinden. Een bezoek aan deze plekjes plannen ze graag in tijdens jouw weekendje weg. Samen met een bijzondere activiteit en verschillende culinaire verwennerijen. De ingrediënten voor het weekendje weg op een rij:

  • Logeren bij Bijzonder Plekje: Bed & Broodje in Ouddorp.
  • Een heerlijke proeverij met borrelplank bij Wijnbar & bistro Zus
  • Taart & thee bij New Harvest Inn
  • Lunch aan zee na een lekkere strandwandeling
  • Een activiteit naar keuze: yogales, bloemschikken of een strandactiviteit bij Strandclub Zee
  • Met een luxe goodiebag van Meester Design Store naar huis

Hoe heerlijk om dit samen met je liefste vriendinnen, je moeder of zus te ondernemen.

Handig om te weten:

Een Meesterlijk Weekend wordt geboekt voor minimaal twee nachten bij Bed & Broodje, voor maximaal acht personen. De prijs is vanaf € 235,00 p.p. inclusief ontbijt, fietsverhuur en alles wat hierboven beschreven staat! Een cadeautje voor jezelf en voor elkaar. Een herinnering voor het leven…

Meer weten of reserveren?

-> Lees ook: 10x zien, doen en beleven in Ouddorp

Overzicht