Het leukste dagje uit: per puch door het Vechtdal is een leuke activiteit

Een origineel dagje uit
Leuke activiteiten

Het leukste dagje uit: per puch door het Vechtdal is een leuke activiteit
Op zoek naar een leuk uitje, net even anders dan anders? Een leuke activiteit ondernemen geeft je nieuwe energie, plezier en zorgt voor saamhorigheid. Bekijk onze tips om eropuit te gaan.

Een groot aanbod aan leuke activiteiten

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen, maar waar kies je voor tijdens je dagje uit? Een dagje naar een pretpark of dierentuin, een kasteel bezichtigen, naar een museum of naar een zwemparadijs? Ik weet zeker dat je die attracties zelf goed weet te vinden en probeer je te overtuigen om je dag eens anders in te vullen. Er is zoveel leuks te doen, waarbij je buiten de gebaande paden gaat. Ervaar maar eens hoe leuk dat is.

Een rij zeilbootjes aan een steiger in een van de Friese meren

Leuke activiteiten in de natuur

Het is heerlijk om eropuit te gaan en niet de grote mensenmassa’s op te zoeken. Alleen al in de natuur vind je veel leuke activiteiten. Op pad met de boswachter, wad lopen of de uitdaging aangaan op een blote voeten pad. Huur een fiets (of e-bike) en ontdek de schoonheid van onze nationale parken. Of hou het eenvoudig en maak een mooie wandeling in de omgeving.

Jongetje in korte broek, op blote voeten, volledig onder de modder in het bos

Inspiratie voor je dagje uit

Er is voor ieder wat wils; ga je met de liefde van je leven op pad? Wat dacht je van een Vespa tour door het Limburgse Heuvelland of met een mini cooper cabrio toeren langs de IJssel? Een fluisterboot huren in Friesland? Eropuit met je gezin? Een GPS tour met een van de stoere elektrische wagens van Renzy is echt te gek! Een dagje dikke pret met je vriendinnen? Ga toeren in een lelijk eendje met een goed gevulde picknickmand achter in.

Plan snel een dagje vrij en laat je inspireren door onze tips!

Een paar lelijke eendjes op een rij

Ontdek alle boeken van Bijzonder Plekje

Bestel onze boeken